Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Bora Bora

Förslag på billiga flygresor till Bora Bora

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på för enkelflyg och 72 410 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Austrian Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Lufthansa
Austrian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Om Bora Bora

Flyg till Bora Bora

Ön Bora Bora ligger i Franska Polynesien. Bora Bora är knappt tio kilometer lång, men känns ändå som en typisk tropisk ö. Här finns vackra stränder, vulkantoppar, kristallklara vatten, vänliga öbor och dykning i världsklass. Flygen till Bora Bora är särskilt populära bland kändisar, smekmånadspar och turister som söker sig bort från vardagen. Gör dig redo att njuta av ditt livs tropiska semester genom att boka billiga flyg till Bora Bora på Expedia.se i dag.

Transport till Bora Bora

Alla flyg till Bora Bora landar på Motu Mute Airport (BOB), även känd som Bora Boras flygplats. Bora Boras flygplats ligger på den lilla ön Motu Mute. Den uppfördes 1943 men började inte med kommersiella flygningar förrän 1958. De flesta turister som besöker Bora Bora är amerikaner, européer eller japaner. Air Tahiti är det enda flygbolag som flyger till Bora Bora, med avgångar till ön ungefär fem gånger om dagen. Det finns inga direktflyg till Bora Bora – du måste ta ett flyg från Tahiti eller andra närliggande öar. Om du flyger till Bora Bora kan du försöka att sitta på vänster sida av planet för att få bättre utsikt. När du har landat måste du ta båt från Motu Mute för att komma till huvudön Bora Bora. På huvudön kommer du snabbt att inse att det inte finns några allmänna kommunikationer. För att ta dig runt på Bora Bora måste du hyra bil eller cykel.

Boka ditt flyg med Expedia.se

Expedia.se låter dig söka mellan flest flygbolag och flygavgångar, vilket innebär att du kan hitta jättebra flygerbjudanden på rätt resedatum och klockslag. Inget kan helt enkelt ersätta fantastiska priser som passar dina flygbehov tillsammans med utmärkt kundsupport.

När ska jag köpa flygbiljett till Bora Bora?

Eftersom Bora Bora ligger på södra halvklotet är årstiderna omvända jämfört med Nordamerika och Europa. Flygbiljetterna till Bora Bora är som mest populära under Bora Boras vinter, dvs. månaderna juni, juli och augusti. Om du vill undvika folkmassorna ska du emellertid försöka komma under april eller maj.