Billiga flygbiljetter till Bremen

Förslag på billiga flygresor till Bremen

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 343 kr för enkelflyg och 1 956 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

KLM
Lufthansa
Lufthansa
KLM
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Om Bremen

Flyg till Bremen

Bremen är en Tysklands tionde största stad och en av de större städerna i norra Tyskland. Bremens flygplats domineras av inrikesflyg och beroende på var man flyger från kan det vara nödvändigt att flyga via någon av Tysklands större flygplatser, som t.ex. Berlin, München eller Frankfurt, men det finns även direktflyg till Bremen från Nyköping och Köpenhamn. Den här charmiga staden utmed Weserfloden har dock mycket att erbjuda besökare så boka ditt flyg till Bremen och upptäck en av norra Tysklands mysigaste och trevligaste städer.

Bremen, med sin befolkning på cirka en halv miljon, är en populär destination för såväl weekendresor som dagsturer när man befinner sig på genomresa i norra Tyskland. Med Hamburg, Hannover, södra Danmark och den holländska gränsen en kort bilresa bort befinner sig Bremen mitt i en mycket populär turistregion som lockar semesterfirare från framförallt norra Europa, men även resten av världen. Flyg till Bremen eller en av de närliggande städerna och bila runt i en av Tysklands mest pittoreska regioner.

Flyg till Bremen från svenska flygplatser

De flesta flygresor till Bremen från Sverige kräver mellanlandningar, men man bör ha i åtanke att man kan flyga direkt till Bremen från Nyköping med Ryanair och med SAS från Köpenhamn, vilket kan underlätta ens flygresa avsevärt – oavsett om man ska till Bremen på affärsresa eller en romantisk cityresa över helgen – och dessa direktflyg tar inte mer än dryga timmen. Lufthansa tar en till Bremen via Frankfurt från Stockholm på cirka fyra timmar, vilket är en av de smidigaste flyganslutningarna från Sverige. SAS anslutningar via Köpenhamn är också smidiga och effektiva.

Det kan även löna sig att kolla flyg till närliggande städer i regionen och boka en hyrbil; man kör till Bremen på under en timme från Hannover och Hamburg, så det kan löna sig tidsmässigt om man ändå kommer att behöva hyrbilen under sin resa. Man kan enkelt hitta en billig flygresa till regionen med Germanwings och SAS, så se till att göra gott om research innan du bokar din flygbiljett till Bremen.

Flyg till City Airport Bremen

Det är enkelt att ta sig till och från City Airport Bremen, eller Bremen Flughafen som den kallas lokalt. Flygplatsen ligger cirka 3 kilometer sydväst om Bremens innerstad och man tar sig enkelt dit med den lokala kollektivtrafiken så om du inte behöver en hyrbil under din resa till Bremen tar spårvagnslinje 6 via universitetet, centrum och centralstationen dig till och från flygplatsen på 15-30 minuter för en riktigt billig peng. Spårvagnen är utan tvekan det enklaste och smidigaste sättet att ta sig till centrala Bremen från flygplatsen.

Om du däremot ska till andra delar av staden eller regionen går busslinje 52 till Kuchting och Kattenturm, och det finns långdistansrutter som går västerut via Bremens flygplats. Om du har bilen med dig och ska flyga från Bremen finns det gott om parkering på flygplatsen som enkelt kan bokas i förväg online. Har man inte sin egen bil kan man givetvis boka en rad olika hyrbilsfirmor, med hämtning på Bremens flygplats, om man ändå räknar med att behöva en bil under sin vistelse i Bremen.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Bremen

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 343 kr för enkelflyg och 1 956 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

KLM
Lufthansa