Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Avgiftsfri ändring av vissa flygbokningar.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.


Förslag på billiga flygresor till Bryssel

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Bryssel

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Bryssel

Flyg till Bryssel

Expedia hjälper dig att hitta billiga flygresor till Bryssel. Det finns två flygplatser. Den största heter Brussels Airport och härifrån kan du tag till centrum med tåg eller buss på 10–15 minuter. Självklart finns det även taxibilar tillgängliga. Den andra flygplatsen heter Charlerois (eller Brussels South). Flygbuss härifrån in till centrum tar cirka en timme. Om du föredrar att köra själv kan du boka hyrbil i Bryssel och välja den typ av bil som passar dig bäst.

Bryssel är Belgiens huvudstad och har två officiella språk: franska och nederländska. Här ligger bland annat EU-kommissionen, NATO och Eurocontrol. När du bokar dina flygbiljetter till Bryssel är det Eurocontrol som ser till att du kommer fram säkert. Expedia hjälper dig att hitta billiga flyg och sedan börjar äventyret. Vad vill du helst se? Den berömda statyn Mannekin Pis? Atomium? Kanske hela familjen ser fram emot ett besök på mini-Europe? Oavsett vad du ser fram emot mest börjar din flygresa till Bryssel här!

Bo och äta

Om du letar efter övernattning i Bryssel har du mycket att välja bland. Som i de flesta storstäder finns det hotell, B&B och vandrarhem. Utbudet av barer, restauranger och pubar är också varierat, och du hittar förmodligen något som passar just din smak och plånbok. Apropå smak, så är ju Belgien kanske mest känd för något ätbart, nämligen choklad. Vissa skulle säkert säga att det är värt att resa till Bryssel enbart för chokladen!

Seriealbum i allmänhet och Tintin i synnerhet

I Belgien älskar man seriealbum, och det syns tydligt i Bryssel. Du hittar kända och nya bekantskaper runt om i staden, som Asterix, Lucky Luke, smurfarna och Tintin. Du kan besöka det belgiska seriealbumscentret Belgian Centre of Comic Strip Art om du vill fördjupa dig i serietecknandes ädla konst, eller varför inte ta en guidad tur så att du inte missar någon av alla de väggmålningar som finns spridda över Bryssel. Och om du vill veta allt om Tintin och hans skapare får du inte missa Musée Hergé i närliggande Louvain-la-Neuve.

Bli guidad i Bryssel

Det finns mycket att utforska, oavsett om du bokar ditt flyg till Bryssel för nöje eller för arbete. Om du är på affärsresa kanske en guidad tur på segway kan locka? Reser du med kompisarna kanske en guidad öltur passar bättre? En link textresa till Bryssel avgör en gång för alla vilken öl som är godast. Vill du hellre dyka ner i historien kan du lära dig mer om första världskriget och hur Bryssel påverkades av att vara ockuperat i fem år. Självklart stoltserar Bryssel även med flera museer där du antingen kan gå en guidad tur eller strosa runt i ditt eget tempo med självguidning. Kanske lockar naturhistoriska museet med sin unika samling av iguanodoner? Eller kanske spets och vackra historiska kläder i Musée du Costume et de la Dentelle? Oavsett vad du vill veta mer om finns det gott om konst och kunskap att avnjuta och inspireras av. Vad väljer du?

Information om flyg till

Destinationens flygplats Bryssel
IATA-kod för ankomstflygplats BRU

Recensioner från verifierade kunder

Feb 19, 2020

Eluttag fanns inte, ingen vegansk mat fanns att köpa.

Nov 7, 2019

Vegetarisk måltid för alla i buisness mkt positivt.

Sep 26, 2018

The fun and seriousc securityfilm on our flight from Faro to Brussels best I ever seen :-)

Aug 20, 2018

Flyget var sent