Början av huvudsektionen

Förslag på billiga flygresor till Budva

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Flyg till Budva

Montenegro lockar många besökare under högsäsongen, och Budva hör till en av de populäraste orterna. Budvas läge vid kilometerlånga stränder längs Adriatiska havet gör att platsen passar dig som älskar strand och bad på semestern. När du bokar flyg till Budva anländer du till Tivats flygplats, som ligger omkring två mil från Budva. Med ett direktflyg till Budva tar resan omkring tre timmar, men de flesta flygresor har en eller två mellanlandningar på vägen, vilket gör att resan kan bli flera timmar längre. En resa mellan Arlanda flygplats och Tivats flygplats med mellanlandningar kan ta allt från drygt tio upp till och med nästan 24 timmar.

Flyg till Budva: hyrbil eller allmän transport?

Från Tivats flygplats är det taxi eller hyrbil till Budva som gäller. Tyvärr finns inga allmänna kommunikationsmedel som erbjuder transport. Du kan boka din hyrbil samtidigt som du köper dina flygbiljetter till Budva och sen hämta hyrbilen på flygplatsen när du har landat. Med bil tar resan till Budva omkring 25 minuter. Inflygningen över Tivats flygplats är känd för att erbjuda en fantastisk utsikt över bukten, bergen och den lyxiga småbåtshamnen Porto Montenegro.

Flyg till Budva för en romantisk semester

Budva är Montenegros mest kända sol- och badort, och har något för alla. Oavsett om du är intresserad av nattliv, shopping, sol och bad eller historia finns det något för dig. Staden är också ett perfekt resmål för en romantisk vistelse. Här finns den romantiska gamla stadsdelen Starigrad Budva som är omgiven av en ringmur och bjuder på snirklande gränder med restauranger, butiker och barer. När du känner för en paus från stadslivet kan du hoppa på någon av båtarna för en kort resa till den närbelägna ön Sveti Nikola. Här kan du njuta av de fantastiska stränderna, de pittoreska lagunerna, det kristallklara vattnet och den totala avkopplingen.

Boka ett billigt flyg till Budva

Om du letar efter billiga flyg till Budva kan det vara en bra att veta att det faktiskt inte spelar så stor roll när under året du väljer att boka din resa. Eftersom flygtrafiken är så mycket livligare under sommaren, och avgångarna så många fler än under andra delar av året kan du ofta hitta lika billiga biljetter i juni som i november. Budvas popularitet som charterort gör också att det är lättare att hitta direktflyg till Budva under högsäsongen än annars. Väljer du att boka ett flyg med mellanlandning är det bra att jämföra olika priser eftersom en flygbiljett till Budva med en mellanlandning ibland kan vara billigare än en resa med två mellanlandningar och vise versa.

Flygresor till Budva med hela familjen

Budva är ett resmål som passar för hela familjen. Reser du med lite större barn är forsränning en spännande och lite annorlunda upplevelse som passar de äventyrliga. Du kan också hitta ett antal barnvänliga hotell i Budva med pool och andra bekvämligheter som gör resan rolig för hela familjen. Reser du med små barn kan det kanske vara lite smidigare att boka ett direktflyg till Budva än att ta en flygresa med mellanlandningar.

Information om flyg till Budva

Destinationens flygplats Podgorica
IATA-kod för ankomstflygplats TGD
Destination Podgorica

Populära flyg till Budva

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.