Billiga flygbiljetter till Doha

Populära flyg till Doha

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 686 kr för enkelflyg och 3 876 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines

Recensioner från verifierade kunder

24 feb. 2020

Wifi fungerade inte så bra, trots att vi betalade extra för det.

Verifierad resenär
Colombo till Doha · Qatar Airways
24 dec. 2018

Våra bord vid sittplatserna var inte rengjorda. Matrester och kaffe som låg kvar och som kabinpersonalen fick städa undan. Äckligt!

Verifierad resenär
Göteborg till Doha · Qatar Airways
17 nov. 2018

Nej

Verifierad resenär
Stockholm till Doha · Qatar Airways

Om Doha

Flyg till Doha

Den magiska staden Doha glittrar som en diamant på dagen i den strålande ökensolen, men dess sanna själ avslöjas på kvällen när alla de moderna skyskraporna längs stranden lyses upp. Doha, huvudstaden i Qatar, var en liten fiskeby 1825. Oljeboomen under 1930-talet gjorde att den snabbt utvecklades till en storstad och en stor aktör inom oljeproduktionen i Mellanöstern.

Flyg till Doha landar på Doha International Airport som ligger bara ett par minuter från stadens centrum. Flygplatsens växande betydelse för regionen förbättrar resenärers chanser att hitta överraskande rabatter på flyg till Doha. Hotell nära flygplatsen kan vara en bekväm utgångspunkt om du vill utforska området. Det finns även många lyxiga boenden precis vid havet, där besökare har utsikt över vattnet och kan få en skymt av Dohas spektakulära skyline.

Sevärdheterna i Doha innefattar Corniche, en lång strandpromenad som ger resenärer en oöverträfflig utsikt över staden. Det närliggande museet med islamisk konst visar upp verk från både Asien och Mellanöstern. Shopping är en av de mest populära aktiviteterna i Doha. Otroligt imponerande shoppingcenter och souker som har de finaste av lyxvaror, ofta till bra priser, väntar på dig. De som vill fly stadens trängsel kan ta sig till de närliggande sanddynorna, som är en bra plats för att njuta av skönheten i Qatars ökenlandskap.

Gör planeringen enklare genom att använda Expedias utmärkta reseverktyg. Du behöver bara söka efter information om flyg till Doha i vår databas för att se de senaste priserna på billiga flygbiljetter. Du kan även använda Expedia.se för att hitta erbjudanden om biluthyrning i Doha eller de senaste rabatterna för hotell i Doha. Om du bestämmer dig för att köpa dina biljetter till Doha hos oss kan du boka hotell, hyrbil och reseförsäkring samtidigt för att få ytterligare rabatter så att din resa blir så billig som möjligt. På så sätt kan du skapa en skräddarsydd semester där allt ingår för dig till den här fascinerande staden.

När du bokar billiga flyg till Doha med Expedia.se kan du även få erbjudanden på annat som gör din resa till en perfekt semester. Du kan även hitta specialerbjudanden för förstklassiga sevärdheter i Doha som gör resan speciell. Boka dina flygbiljetter med Expedia.se och påbörja semesteräventyret!

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Doha

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 686 kr för enkelflyg och 3 876 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines