Billiga flygbiljetter till Dorotea

Förslag på billiga flygresor till Dorotea

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 481 kr för enkelflyg och 2 896 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Dorotea

Flyg med Expedia till Dorotea

När du söker efter flyg till Dorotea så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Dorotea och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Dorotea erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Dorotea, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Dorotea. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Dorotea på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Dorotea?
Om du anländer med flyg behöver du inte lista ut vilken flygplats du ska välja att landa på. Dorotea har bara en, och den heter Umeå (UME).
Kan jag flyga till Dorotea?
Besök våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om att flyga till Dorotea. Här kan du läsa mer om gällande reserestriktioner och om karantän krävs när du anländer.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Dorotea?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Dorotea kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Dorotea med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Dorotea kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Hur många flygbolag flyger till Dorotea?
Dorotea hanterar flyg från 5 flygbolag, som erbjuder flyg från minst 4 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Dorotea?
SAS och Norwegian Air International är de huvudsakliga flygbolagen som erbjuder flyg till Dorotea. Ett av de populäraste sätten att resa hit är ombord på ett SAS-flyg från Stockholm.
Hur många direktflyg går det till Dorotea?
Det brukar bli smidigare att flyga till en ny ort om man inte behöver bry sig om mellanlandningar. Om du reser till Dorotea är de goda nyheterna att det går omkring 92 direktflyg varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Dorotea från?
Många resenärer som flyger till Dorotea stiger på planet från någon av flygplatserna i Stockholm, SoFo eller Grödinge.
Hur lång tid tar flyget till Dorotea?
Vilken stad du reser från avgör hur lång flygtiden blir. Från Stockholm till Dorotea brukar resan ta 1 timme och 10 minuter. Ett flyg från SoFo brukar komma fram på 1 timme. Med Grödinge som avreseort är du normalt i luften i ungefär 1 timme.
Hur hittar man det billigaste flyget till Dorotea?
Dröj inte till precis innan avresan med att boka din flygresa. Detta tips har du kanske fått höra från flera vana resenärer. Om du bokar lång tid i förväg får du fler alternativ att välja mellan, och flygpriserna brukar vara lägre. Men stanna inte där. Bredda sökningen och se om destinationen i fråga har flera flygplatser. Flygpriserna kan variera beroende på vilken flygplats du anländer till. Glöm inte heller att jämföra flygpriser från flera olika flygbolag. Sist men inte minst bör du vara beredd på att boka direkt när du väl har hittat ett bra erbjudande, för priserna kan ändras fort. Med lite förkunskap och en gnutta tur går det att få tag i ett perfekt flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Dorotea?
Vi har samlat all information du behöver för att din flygresa ska bli så bekväm som möjligt. Följ bara våra tips så tar du dig snabbt igenom alla kontroller och kan börja upptäcka allt vad Dorotea har att erbjuda.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en smidig resa med flyg är att planera i förväg. Vi börjar med det viktigaste: passet, alla dina resedokument, din plånbok och eventuella mediciner. Härnäst ska du ta med dig saker som kan få tiden att gå fortare, som en surfplatta eller en spännande bok. Det kan även vara en god idé att packa med dig din laddare, ett par öronproppar och ett uppblåsbart nackstöd. Slutligen ska du inte glömma att spara plats i väskan för några toalettartiklar och en extra uppsättning kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Vad som betraktas som otillåtna saker varierar mellan olika flygbolag, men normalt gäller regeln att ingenting som är vasst, brandfarligt eller explosivt är tillåtet. Här ingår till exempel rakblad, skruvmejslar, tändare och fyrverkerier. Idrottsutrustning som golfklubbor eller andra objekt som hade kunnat skada de övriga passagerarna, exempelvis pepparsprej och svärd, är inte heller tillåtna ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din målsättning är att vara så bekväm som möjligt, så ha på dig plagg som andas och lägg på minnet att ta med en extra tröja, för om det skulle bli kallt ombord på flyget. Välj alltid rymliga skor med flat sula, eftersom dina fötter kan svullna lite i luften. Lämna dina stilettklackar och vandringskängorna i det incheckade bagaget.
  • Du har förmodligen hört talas om djup ventrombos, även kallat DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar uppstår, delvis på grund av långa perioder av stillasittande. Det finns dock sätt att minska risken att drabbas av detta. Du kan exempelvis ta på dig stödstrumpor, dricka mycket och röra på benen och fötterna. Gå fram och tillbaka i mittgången eller gör enkla övningar från ditt säte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Dorotea?
Var förberedd – det är inte mer komplicerat än så. Vi har tagit fram en lista med hjälpsamma tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollen utan stress. Nästa stopp är Dorotea.

  • Kom ihåg att ha dina resedokument och ditt pass redo. De är det första du kommer att behöva visa upp under kontrollen.
  • Därefter väntar röntgenmaskinen. Töm dina fickor och lägg av allt som skulle kunna trigga larmet, exempelvis jackor och hörlurar. Lägg upp allt på bandet så att det kan skannas.
  • Elektronik, som din mobil och bärbara dator, måste också gå genom skannern.
  • Ta ut eventuella vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa måste ofta skannas separat. Varje enskild produkt måste förvaras i en behållare som inte rymmer mer än 100 milliliter, och allt måste läggas i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Genom att tänka igenom ditt val av skor kan du spara några minuter. Vandringsskor och andra kraftigare skor ska ofta granskas separat, medan detsamma vanligtvis inte gäller för lättare gymnastikskor.
  • Spetsiga föremål får inte tas med i handbagaget. De kommer att konfiskeras av personalen i kontrollen, så lämna dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Dorotea
Destinationens flygplatsVilhelmina
IATA-kod för ankomstflygplatsVHM
DestinationVilhelmina
Flygpris2 896 kr

Populära flyg till Dorotea

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 481 kr för enkelflyg och 2 896 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

FlexFlight
FlexFlight