Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Avgiftsfri ändring av vissa flygbokningar.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.


Förslag på billiga flygresor till Dubai

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Dubai

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Dubai

Flyg till Dubai

Dubai är en glänsande stad fylld av lyxliv och shopping som är förvånansvärt billig att ta sig till för den som bokar sina flygbiljetter i tid. Från Sverige går det endast att flyga direkt till Dubai från Stockholm, men bor du i den södra änden av landet kan det också vara en idé att titta på billiga flyg från Kastrup.

Flygresor från både Stockholm och Köpenhamn till Dubai tar omkring sex och en halv timme, och eftersom Dubai bara ligger två tidszoner före behöver du inte oroa dig för jetlag. Missa inte utsikten över staden när planet går in för landning – beroende på väder, tid och vind kan du få en chans att se många av stadens berömda byggnader och landskap.

Flyg till Dubai International Airport

Dubai International Airport har expanderat enormt under de senaste 20 åren med en tiodubbling av antalet passagerare till närmre 70 miljoner per år. Detta innebär att flygplatsen numera tillhör de tio mest trafikerade i världen och med dess status som ett av de världens viktigaste flygnav är det en trend som lär fortsätta.

Flygplatsen är med sina storslagna terminalbyggnader och omfattande shoppingmöjligheter en upplevelse i sig, så oavsett om du bara är på genomresa eller den är din slutdestination bör du ta dig tid att utforska Dubai International Airport. När Terminal 3 stod färdig 2008 var den världens största byggnad när det gäller golvyta och den har till och med en inomhustärdgård för trötta besökare.

Med sitt läge endast fem kilometer från Dubais stadskärna ligger Dubai International Airport på smidigt avstånd från stadens alla sevärdheter och hotell. Det går både att ta buss och tunnelbana från flygplatsen in till Dubai, men med tanke på den vanligtvis tryckande värmen kan det vara en bra idé att ta taxi raka vägen till ditt hotell i Dubais centrum. Om du väljer taxialternativet bör du se till att komma överens om priset först, för att undvika en otrevlig överraskning när du kommer fram.

Upptäck lyxiga Dubai!

Dubai andas lyx från och med att du stiger av planet. Terminalernas polerade golv glänser så att det nästan gör ont i ögonen och detta fokus på elegans och kundservice följer dig vart du än går i staden. Ingenstans är detta så tydligt som på 7-stjärniga lyxhotellet Burj Al Arab, som är en sevärdhet i sig även för dem som inte bor där.

Missade du vyn över staden på flyget in till Dubai kan du få en väldigt liknande upplevelse från Burj Kalifah, som med sin höjd på 829,8 meter är världens högsta byggnad. Boka i förväg online för ett bättre pris och ta hissen upp till observationsplattformen på 134:e våningen för en hisnande utsikt över Dubai med omnejd.

Shopping är Förenade Arabemiratens nationalsport och i en stad som stoltserar med shopping-festivaler kan man räkna med en upplevelse utöver det vanliga. Dubai Mall och Mall of the Emirates är två enorma köpcentrum som förutom shopping bjuder på ett undervattens-zoo, nöjesfält, utförsåkning och mycket mer – allt under tak.

Recensioner från verifierade kunder

Feb 9, 2020

Bra

Mar 12, 2019

Resan mellan Dubai- Zanzibar var däremot inte lika bra som mellan Stockholm och Dubai vare sig sittkomfort, mat eller personalens servicemindedhet.

Feb 21, 2019

best

Jan 19, 2019

Bra benutrymme!

Jan 15, 2019

Bara bra