Billiga flygbiljetter till Düsseldorf

Förslag på billiga flygresor till Düsseldorf

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 1 037 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Eurowings
Eurowings

Om Düsseldorf

Flyg till Düsseldorf

:

Düsseldorf är en av tyskarnas favoritstäder när det gäller shopping och stadsliv. Här finns allt från förstklassiga lyxaffärer till charmiga antikvitetsbutiker och stora promenadvänliga esplanader. Det är enkelt att ta sig med flyg till Düsseldorf. Om du dessutom väljer att boka en paketresa till Düsseldorf har du möjlighet att kombinera flygresan med ett bra boende i Düsseldorf. I centrala Düsseldorf finns ett stort utbud hotell, bed and breakfast och vandrarhem i olika prisklasser. Om du bokar boende här får du inte missa Düsseldorfs historiska del, Altstat, med sina hippa barer och butiker. Eller varför inte se till att ha nära till den frestande matmarknaden på Carlsplatz eller de häftiga moderna arkitekturexperimenten i stadskärnan? I Düsseldorf finns något för alla smaker!

Düsseldorfs flygplats är Tysklands tredje största flygplats, som har runt 700 avgångar och ankomster varje dag. Det är lätt att hitta billiga flyg till Düsseldorf med ett byte på någon av Tysklands andra större orter, som Berlin eller München. Restiden från Sverige med byte ligger på ungefär fyra timmar, men tiden kan variera stort beroende på när och varifrån du reser. En del av avgångarna mot Düsseldorf kan ta betydligt längre tid och därför är det viktigt att hålla koll på vilken resa du beställer vid bokningstillfället. Detta gäller särskilt för dig som vill stanna i Düsseldorf en kortare tid och inte vill lägga ner allt för mycket tid på resan. Då kan det vara ett bättre alternativ att försöka boka någon av de få direktflyg till Düsseldorf från Stockholm, och som bara tar runt 2 timmar.

Düsseldorfs flygplats

Eftersom Düsseldorfs flygplats är så pass stor finns det ett rejält utbud butiker och restauranger, och den som vill lägga lite extra tid och pengar på taxfreeshopping får verkligen sitt lystmäte här. Här finns både lyxvaror och budget i alla produktkategorier. Det är bara att gå runt på flygplatsen och botanisera i det stora utbudet!

Flygplatsen ligger ungefär nio kilometer från centrala Düsseldorf, och det finns ett antal sätt att ta sig dit på ett enkelt och snabbt sätt. Utanför ankomsthallen går ett flertal busslinjer till centrum, och i närheten av flygplatsen finns också en tågförbindelse som snabbt och smidigt sätt tar dig in till Düsseldorf.

Den som hellre vill ta sig runt på egen hand och vill hyra bil i Düsseldorf kan göra det på den nybyggda bilcentralen nära flygplatsens ankomsthall. Här går det förutom att hyra bil även att tvätta bilen och parkera. Om du har bokat ett boende där transport från flygplatsen ingår stannar bussar och direkttransporter utanför terminalen. På flygplatsen har du som resenär tillgång till gratis Wi-Fi, och om du har behov av särskild assistans till och från flygplanet kan du boka det via din researrangör. Se till att du är ute i god tid med din bokning av särskild hjälp på flygplatsen för att vara säker på att din beställning har gått fram.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Düsseldorf?
Om du anländer med flyg behöver du inte tänka någon längre stund på vilken flygplats du ska välja att landa på. Düsseldorf har bara en, Düsseldorf (DUS-Düsseldorf Intl.).
Hur långt från centrala Düsseldorf ligger Düsseldorf (DUS-Düsseldorf Intl.)?
Düsseldorf (DUS-Düsseldorf Intl.) ligger endast en kort bilresa från livliga Düsseldorf. När du anländer till flygplatsen är du 7 kilometer från stadens centrum.
Kan jag flyga till Düsseldorf?
Läs våra reseråd under covid-19 för att få veta allt om aktuella reserestriktioner för Düsseldorf innan din flygresa. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att du ska kunna hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Düsseldorf?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Düsseldorf kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Düsseldorf med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Düsseldorf kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Düsseldorf?
DUS är den huvudsakliga flygplatsen i Düsseldorf. Innan du hoppar på flyget dit kan det vara en god idé att lära dig lite mer om flygplatsen, som att den är belägen omkring 7 kilometer utanför stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Düsseldorf?
Düsseldorf hanterar flyg från 45 flygbolag, som erbjuder flyg från minst 146 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Düsseldorf?
Majoriteten av alla flyg till Düsseldorf flygs av Eurowings, Condor eller TUIfly, och Eurowings ligger i topp av dessa. Den populäraste avreseorten bland resenärer är Can Pastilla.
Hur många direktflyg går det till Düsseldorf?
Att arrangera en fantastisk vistelse i Düsseldorf är ingen match när det finns 1 572 direktflyg att välja mellan varenda vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Düsseldorf från?
Många flyg till Düsseldorf avgår från flygplatserna i Altstadt, Centrum och Gamla stadskärnan.
Hur lång tid tar flyget till Düsseldorf?
Var du reser från avgör hur lång flygtiden blir. Från Altstadt till Düsseldorf tar resan 1 timme. Ett flyg från Centrum brukar vara framme på 1 timme och 38 minuter. Om du har Gamla stadskärnan som startpunkt är du normalt i luften i 1 timme och 53 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Düsseldorf?
Vi har alla stött på några lyckostar som på något sätt får tag i omöjligt billiga flygbiljetter vart de än ska resa. Vet du hur det går till? De väntar inte till sista minuten innan de bokar. Men stanna inte där. Bredda sökningen och se om destinationen har mer än en flygplats. Biljettpriserna skiljer sig ofta beroende på vilken flygplats du landar på. Kom ihåg att även jämföra biljettpriser från olika flygbolag. Sist men inte minst kan du spara ett par slantar till genom att vara beredd på att boka omedelbart. Om du råkar se ett bra erbjudande ska du inte tveka, utan slå till med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Düsseldorf?
Beroende på din avreseort kan ditt flyg till Düsseldorf vara snabbt avklarat eller verka pågå för evigt. Här presenterar vi några tips som kan vara till hjälp för att börja resan på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en bekväm resa med flyg är god planering. Vi börjar med det viktigaste: pass, alla resedokument, dina bankkort och alla viktiga mediciner. Därefter bör du ta med dig sådant som kan få tiden att gå fortare, till exempel en surfplatta eller någonting att läsa. Det kan även vara en god idé att packa ner en laddare, ett par öronproppar och en uppblåsbar flygkudde. Slutligen får du inte glömma att lämna plats i väskan för toalettartiklar och lite rena kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lägg över alla stora flaskor med schampo och hårsprej i bagaget du checkar in. Alla vätskor i mängder på över 100 milliliter kommer att konfiskeras. Spetsiga föremål, som arméknivar, och farliga objekt, exempelvis fyrverkerier och tändstickor, är också förbjudna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Att ha det bekvämt är vad som är viktigast när du bestämmer hur du ska vara klädd under flygresan. Fundera även noga på vad du ska ha för skor, eftersom det kan hända att fötterna blir lite svullna under resans gång. Välsittande skor utan klackar är vanligtvis det bästa alternativet.
  • På längre flygresor kan vissa personer drabbas av DVT, eller djup ventrombos, som är ett tillstånd där blodproppar uppstår i samband med utdragna perioder av stillasittande. För att minska risken att drabbas av detta kan du ta vara på varje tillfälle att resa dig upp och gå ett par steg i mittgången. Du kan även minska risken genom att ta på dig antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Düsseldorf?
Allt handlar om att vara förberedd. Vi har plockat fram en lista med praktiska tips så att du kan passera igenom säkerhetskontrollen utan onödig stress. Nästa stopp är Düsseldorf.

  • Ha alltid ditt pass och dina resedokument inom räckhåll. De är vad du kommer att frågas om först under säkerhetskontrollen.
  • Därefter är det tid för ditt skärp, din jacka, dina nycklar och andra småsaker, till exempel mynt och hörlurar, att gå igenom röntgenmaskinen. Hela processen går snabbare om du förbereder dig medan du väntar på din tur i kön.
  • Elektronik, som surfplattor och bärbara datorer, måste också passera genom maskinen. Men du behöver inte oroa dig. Du får snart tillbaka allt igen.
  • Ska du resa med din nya parfym eller handkräm? Inga problem. Om förpackningen rymmer max 100 milliliter och du har placerat den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse får du ta med den i ditt handbagage.
  • Lätta sneakers är ett behändigt val, eftersom det är mindre risk för att du behöver ta av dem när du går igenom kontrollen. Stövlar och andra tunga skor inspekteras ofta separat.
  • Försök inte ta med dig någonting som är förbjudet på flyget. Om du har några vassa eller spetsiga föremål med dig på resan är du tvungen att lämna dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att konfiskeras.

Information om flyg till Düsseldorf
Destinationens flygplats
Düsseldorf Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
DUS
Destination
Düsseldorf
Flygpris
1 441 kr

Populära flyg till Düsseldorf

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 1 037 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings