Billiga flygbiljetter till Düsseldorf

Förslag på billiga flygresor till Düsseldorf

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 1 398 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air Baltic
Eurowings
Eurowings
SAS
Austrian Airlines
Eurowings
Eurowings
Air Baltic
Lufthansa
LOT-Polish Airlines

Om Düsseldorf

Flyg till Düsseldorf

:

Düsseldorf är en av tyskarnas favoritstäder när det gäller shopping och stadsliv. Här finns allt från förstklassiga lyxaffärer till charmiga antikvitetsbutiker och stora promenadvänliga esplanader. Det är enkelt att ta sig med flyg till Düsseldorf. Om du dessutom väljer att boka en paketresa till Düsseldorf har du möjlighet att kombinera flygresan med ett bra boende i Düsseldorf. I centrala Düsseldorf finns ett stort utbud hotell, bed and breakfast och vandrarhem i olika prisklasser. Om du bokar boende här får du inte missa Düsseldorfs historiska del, Altstat, med sina hippa barer och butiker. Eller varför inte se till att ha nära till den frestande matmarknaden på Carlsplatz eller de häftiga moderna arkitekturexperimenten i stadskärnan? I Düsseldorf finns något för alla smaker!

Düsseldorfs flygplats är Tysklands tredje största flygplats, som har runt 700 avgångar och ankomster varje dag. Det är lätt att hitta billiga flyg till Düsseldorf med ett byte på någon av Tysklands andra större orter, som Berlin eller München. Restiden från Sverige med byte ligger på ungefär fyra timmar, men tiden kan variera stort beroende på när och varifrån du reser. En del av avgångarna mot Düsseldorf kan ta betydligt längre tid och därför är det viktigt att hålla koll på vilken resa du beställer vid bokningstillfället. Detta gäller särskilt för dig som vill stanna i Düsseldorf en kortare tid och inte vill lägga ner allt för mycket tid på resan. Då kan det vara ett bättre alternativ att försöka boka någon av de få direktflyg till Düsseldorf från Stockholm, och som bara tar runt 2 timmar.

Düsseldorfs flygplats

Eftersom Düsseldorfs flygplats är så pass stor finns det ett rejält utbud butiker och restauranger, och den som vill lägga lite extra tid och pengar på taxfreeshopping får verkligen sitt lystmäte här. Här finns både lyxvaror och budget i alla produktkategorier. Det är bara att gå runt på flygplatsen och botanisera i det stora utbudet!

Flygplatsen ligger ungefär nio kilometer från centrala Düsseldorf, och det finns ett antal sätt att ta sig dit på ett enkelt och snabbt sätt. Utanför ankomsthallen går ett flertal busslinjer till centrum, och i närheten av flygplatsen finns också en tågförbindelse som snabbt och smidigt sätt tar dig in till Düsseldorf.

Den som hellre vill ta sig runt på egen hand och vill hyra bil i Düsseldorf kan göra det på den nybyggda bilcentralen nära flygplatsens ankomsthall. Här går det förutom att hyra bil även att tvätta bilen och parkera. Om du har bokat ett boende där transport från flygplatsen ingår stannar bussar och direkttransporter utanför terminalen. På flygplatsen har du som resenär tillgång till gratis Wi-Fi, och om du har behov av särskild assistans till och från flygplanet kan du boka det via din researrangör. Se till att du är ute i god tid med din bokning av särskild hjälp på flygplatsen för att vara säker på att din beställning har gått fram.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Düsseldorf

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 1 398 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings