Förslag på billiga flygresor till Essen

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Recensioner från verifierade kunder

Aug 26, 2019

Otrolig hjälpsam personal då vi hade lite krångel med min fars rullstol.

Mar 7, 2019

Kom i väg i tid, både på ditresan och hemresan. Trevlig personal.

Om Essen

Flyg till Essen

Essen är en vacker och kulturrik stad som ligger vid Ruhrfloden i västra Tyskland. Staden är landets sjunde största stad, och hit kommer turister för att få en härlig storstadssemester. Här finns massor av bra shopping, många kulturella sevärdheter och gott om intressanta historiska platser. Du kan boka flygresor till Essen under hela året, och du kan få tag på billiga biljetter om du är ute i god tid med din bokning. Du kan också få bra erbjudanden om du köper en paketresa till Essen där du bokar flyg och hotell samtidigt. Närmaste större flygplats är Düsseldorfs internationella flygplats.

Fynda flygbiljetter till Essen och få en riktigt prisvärd semester

Essen har något för alla, så oavsett om du ska resa med familjen, kompisarna eller med din partner är Essen det perfekta resmålet. Du kan hitta riktigt billiga flyg till Essen, och det finns många bra och billiga hotell i Essen som ändå känns lyxiga och erbjuder en bra service. Genom att spara en slant på själva resan och boendet, får du mer pengar över till nöjen och shopping – eller varför inte några härliga restaurang- eller kafébesök?

Hyr bil i anslutning till din flygresa till Essen

Om du har tänkt hyra bil i Essen kan du antingen beställa i förväg och hämta upp bilen redan på flygplatsen, eller hyra på något av biluthyrningsföretagen inne i staden. På exempelvis Düsseldorfs flygplats finns flera företag som hyr ut bilar, och det tar bara cirka trettiofem minuter att köra till Essen.

Flyg till Essen via flera olika flygplatser

Düsseldorfs flygplats är den största och närmaste flygplatsen när du ska resa till Essen. Den ligger cirka trettio kilometer från Essens centrum och är en stor internationell flygplats som erbjuder mycket god service, exempelvis i form av 60 butiker och ett stort antal restauranger. Med hyrbil eller taxi är restiden bara ungefär 25 minuter och med buss eller tåg tar resan lite knappt en timme.

Det finns dock fler flygplatser att välja mellan. Exempelvis ligger Dortmunds flygplats bara cirka femtio kilometer bort. Dortmunds flygplats är också en av de största i Tyskland, och här finns all service du kan tänkas behöva, som exempelvis biluthyrning, turistinformation samt mat och dryck. Restiden härifrån är cirka 45 minuter med bil och något längre med buss.

Om du inte hittar några flygbiljetter eller avgångar som passar dig till vare sig Düsseldorf eller Dortmund kan du i stället flyga till Köln-Bonns flygplats. Köln-Bonn är Tysklands sjätte största flygplats räknat i antalet passagerare, och den ligger cirka åttio kilometer från Essen. Restiden är en timme med bil och lite drygt en timme med tåg.

Essen bjuder på spännande kultur och historia

Fyll din semester i Essen med kulturella upplevelser och lär dig mer om stadens historia! I Essen finns många spännande museer och historiska platser som tveklöst kommer att fascinera dig. Mellan varven kan du också passa på att njuta av den goda maten på stadens restauranger och de fantastiska kaféerna som finns utströdda i stadens trevliga centrum.

Information om flyg till Essen

Destinationens flygplats Essen
IATA-kod för ankomstflygplats DUS

Populära flyg till Essen

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.