Billiga flygbiljetter till Feldkirch

Om Feldkirch

Flyg med Expedia till Feldkirch

När du söker efter flyg till Feldkirch så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Feldkirch och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Feldkirch erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Feldkirch, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Feldkirch. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Feldkirch på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Feldkirch?
Om du ska flyga behöver du inte fundera på vilken flygplats som passar bäst. Feldkirch har bara en, och den heter Zürich (ZRH).
Kan jag flyga till Feldkirch?
Head to the reseråd under covid-19 för att få veta allt om möjliga reserestriktioner för Feldkirch innan din flygresa. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig informerad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Feldkirch?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Feldkirch kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Feldkirch med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Feldkirch kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Feldkirch?
Du kan hitta två större flygplatser som tar emot resenärer till Feldkirch. ZRH ligger omkring 80 kilometer från stadskärnan, medan HOH ligger runt 18 kilometer bort. När du väl har tittat på alla erbjudanden och kommit fram till var du ska bo kan du få en tydligare uppfattning om vilken flygplats som ligger bäst till för din resa.
Hur många flygbolag flyger till Feldkirch?
48 flygbolag erbjuder direktflyg till Feldkirch, från 162 flygplatser världen över.
Vilka flygbolag flyger till Feldkirch?
SWISS och British Airways erbjuder många flyg till Feldkirch, och ett av de populäraste sätten att åka hit är ombord på ett SWISS-flyg från London.
Hur många direktflyg går det till Feldkirch?
Det brukar bli lättare att flyga till en ny ort om man inte behöver tänka på mellanlandningar. Om du ska resa till Feldkirch är de goda nyheterna att det går omkring 2 021 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Feldkirch från?
Många flyg till Feldkirch avgår från flygplatserna i Altstadt, Ashford eller Centrum.
Hur lång tid tar flyget till Feldkirch?
Om du ska resa från Altstadt kommer du att vara i luften 1 timme och 6 minuter innan du är framme i Feldkirch. Från flygplatsen i Ashford tar resan 1 timme och 55 minuter, medan restiden från Centrum är ungefär 2 timmar och 44 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Feldkirch?
Många vana resenärer vet att man inte ska dröja till sista minuten med att boka biljetterna. Flygpriserna är ofta högre strax innan avgångsdatumet. Men stanna inte där. Se dig omkring och se om din destination har mer än en flygplats. Flygpriserna skiljer sig ofta beroende på vilken flygplats du landar på. Kom även ihåg att jämföra alternativ från olika flygbolag. Till sist kan du spara ytterligare några kronor genom att vara beredd på att boka snabbt. Om du råkar se ett bra erbjudande ska du inte tveka, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Feldkirch?
Oavsett avreseort kan ditt flyg genomföras på ett bekvämt sätt, så länge du är ordentligt förberedd. Vi har plockat fram en lista med användbara tips som hjälper dig se till att semestern i Feldkirch inleds på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan genomföras helt utan stress, om du har rätt packning. Först och främst ska du ta med dig ett klädombyte, någonting att läsa och några toalettartiklar, till exempel deodorant och handkräm. Därefter bör du reservera plats i väskan för en surfplatta med laddare, eventuella mediciner du tar och kanske ett uppblåsbart nackstöd. Sist men inte minst bör du komma ihåg att ta med ditt pass, alla dina resedokument samt lite kontanter.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan över ej tillåtna föremål varierar mellan de olika flygbolagen, men en allmän regel är att ingenting brandfarligt, explosivt eller vasst är tillåtet. Här ingår exempelvis borrar, bestick, fyrverkerier och sprejburkar. Idrottsutrustning som hockeyklubbor eller andra saker som hade kunnat skada de övriga passagerarna, exempelvis vapen och ammunition, är inte heller tillåtna ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Att ha det bekvämt ska vara det som är viktigast när du avgör hur du ska vara klädd under flygresan. Tänk även igenom vilka skor du ska ha på dig, eftersom det är vanligt att fötterna svullnar något under flygturen. Heltäckande skor med flat sula är det bästa alternativet.
  • Utdragna perioder utan rörelse kan bidra till att orsaka djup ventrombos (DVT), vilket är någonting som då och då drabbar några passagerare på långa flygresor. Den goda nyheten är att du kan minska risken för detta genom att dricka mycket, regelbundet gå fram och tillbaka i mittgången och genom att bära kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Feldkirch?
Tricket är att ha planerat allt ordentligt innan du kommer till flygplatsen. På så sätt är det större chans att du kan slå dig ned på flyget till Feldkirch utan dröjsmål. Följ tipsen nedan för att inleda din semester på bästa möjliga vis.

  • Flygplatsens säkerhetspersonal kommer först att försäkra sig om att du har rätt resedokument och ett giltigt pass innan du kan gå vidare. Se till att du har allt nära tillhands.
  • Härnäst väntar röntgenmaskinen. Töm dina fickor och lägg av allt som kan få larmet att gå, exempelvis skärp och hörlurar. Lägg upp allt på maskinens band.
  • Ett litet ögonblick måste du klara av att leva utan digital teknik. Din surfplatta, din bärbara dator och all annan elektronik ska också gå genom skannern.
  • Ska du resa med din nya parfym eller handkräm? Det går bra. Så länge förpackningen rymmer max 100 milliliter och du har placerat den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse får du ta med den i ditt handbagage.
  • Det är möjligt att du måste ta av dina skor och låta dem gå genom skannern, så det kan vara bra att bära skor som är lätta att ta av och på.
  • Försök inte ta med dig några förbjudna saker ombord. Om du ska ta saxar eller andra vassa föremål med dig måste du packa ner dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att konfiskeras.