Billiga flygbiljetter till Flensburg

Förslag på billiga flygresor till Flensburg

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 378 kr för enkelflyg och 811 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings
SAS
Norwegian Air Shuttle
SAS
Eurowings
Eurowings
SAS
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa

Recensioner från verifierade kunder

2 aug. 2018

Kort flygtur

Verifierad resenär
Stockholm till Hamburg · Eurowings

Om Flensburg

Flyg till Flensburg

Dina flygbiljetter till Flensburg tar dig till den tredje största staden i Schleswig-Holstein, det nordligaste förbundslandet i Tyskland. Det finns en flygplats i staden, men den har tyvärr inget kommersiellt flyg. Lyckligtvis är det inte alltför långt ifrån danska och tyska flygplatser, och därmed ökar chansen att hitta billiga flyg till Flensburg. Närmaste danska flygplats är Billund Airport, medan du i Tyskland kan åka till Airport Hamburg. Eftersom det är smidigt att köra bil till flygplatserna och närliggande städer, kan det vara vettigt att passa på att boka en paketresa till Flensburg med hyrbil, flyg och boende till ett förmånligt pris.

Du har att välja bland flygresor till Flensburg som avgår från flera svenska städer. Till Billunds flygplats går det direktflyg från Stockholm Arlanda Airport med en restid på endast 1 timme och 25 minuter. Kör du bil på E45 är du framme vid ditt boende i Flensburg på 1,5 timme, medan det med tåg tar ungefär 3,5 timme.

Från Arlanda går även direktflyg till Hamburgs flygplats med en restid på 1 timme och 35 minuter. Ska du köra hyrbil i Flensburg kan du välja att hämta upp bilen i Hamburg, och sedan köra i ungefär 1 timme och 40 minuter norrut på A7. Alternativt reser du med DB Bahn från flygplatsen i Hamburg och åker med buss och tåg, en resa som tar ungefär 2,5–3 timmar. Naturligtvis kan du också passa på att vistas en eller ett par dagar i Hamburg, innan du far vidare till Flensburg.

Flyg till Flensburg via Göteborg och andra svenska städer

Beroende på vilken flygplats du utgår ifrån kan din flygresa till Flensburg också innehålla en eller ett par mellanlandningar. Detta gäller i synnerhet om långa avstånd medför att du först måste flyga från din hemort till Arlanda. Sammantaget blir det dock oftast inte alltför mycket tid som går åt att resa. Från Göteborg Landvetter Airport avgår flyg med mellanlandning på Kastrups flygplats i Köpenhamn, innan turen fortsätter till Billunds flygplats, med en restid på 50 minuter. Beroende på hur långt uppehållet i Köpenhamn är, dröjer det 3–4 timmar innan du kommer till Billund.

Har du en flygplats i närheten av din hemstad kan alltså ett alternativ vara att flyga till Kastrup för att där byta till flyget till Billund. T.ex. går det direktflyg från Örebro Airport och Linköping City Airport till Köpenhamn med en restid på cirka 1 timme.

Staden du besöker

Närheten till Danmark medför att detta är en viktig stad för gränshandel. Många passar på att åka till de köpcentrum som ligger nära gränsen och som riktar sig till skandinaviska kunder som vill handla billigt, som Scandinavian Park och Fleggaard. Flensburgs lokala öl Flensburger Pilsener är särskilt uppskattat av besökare.

När du promenerar på gatorna kommer du förmodligen slås av att detta är en välbevarad stad, med många vackra kyrkor och gamla byggnader längs hamnpromenaden mot Flensburgsfjorden. Stadens landmärke är stadsporten Nordertor, som karakteristiskt för platsen har två vapensköldar, en för danske kung Kristian IV och en för Flensburg med tysk text.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Flensburg

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 378 kr för enkelflyg och 811 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings