Billiga flygbiljetter till Gislaved

Om Gislaved

Flyg med Expedia till Gislaved

När du söker efter flyg till Gislaved så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Gislaved och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Gislaved erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Gislaved, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Gislaved. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Gislaved på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Gislaved?
Om du anländer med flyg behöver du inte fundera på vilken flygplats du ska välja. Gislaved har bara en, och den heter Göteborg (GOT-Landvetter).
Kan jag flyga till Gislaved?
Besök våra reseråd under covid-19 för att få den senaste informationen om att flyga till Gislaved. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän är ett krav när du anländer.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Gislaved?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Gislaved kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Gislaved med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Gislaved kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Gislaved?
Du kan hitta två stora flygplatser som tar emot resenärer till Gislaved. GOT ligger cirka 80 kilometer från centrum, medan Axamo flygplats (JKG) ligger ungefär 60 kilometer bort. När du väl har hittat de bästa priserna och bokat rätt boende kan du få en tydligare uppfattning om vilken flygplats som ligger bäst till.
Hur många flygbolag flyger till Gislaved?
Gislaved tar emot flyg från 24 flygbolag, som flyger från 59 flygplatser i världens alla hörn.
Vilka flygbolag flyger till Gislaved?
SAS och Ryanair flyger ofta till Gislaved, och ett av de vanligaste sätten att åka hit är ombord på ett SAS-flyg från Stockholm.
Hur många direktflyg går det till Gislaved?
Det blir mycket lättare att flyga till en ny destination om man slipper mellanlandningar. Om du ska ta dig till Gislaved är den goda nyheten att det går cirka 462 direktflyg per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Gislaved från?
Många resenärer på väg till Gislaved hoppar på planet från en flygplats i Stockholm, Gamla stadskärnan eller Centrum.
Hur lång tid tar flyget till Gislaved?
Om du reser från Stockholm är du i luften 1 timme och 3 minuter innan du är framme i Gislaved. Från flygplatsen i Gamla stadskärnan tar resan omkring 2 timmar och 24 minuter, medan den genomsnittliga restiden från Centrum är 1 timme och 40 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Gislaved?
Många erfarna resenärer är medvetna om att du inte ska dröja till sista stund med att boka biljetterna. Flygpriserna är vanligtvis högre precis innan avgångsdatumet. Ett annat bra tips för att hitta kanonerbjudanden kan vara att jämföra många olika alternativ. Om resmålet har mer än en flygplats kan du till exempel ta reda på om du kan hitta lägre priser genom att resa till en mindre trafikerad terminal. Slutligen kan du spara ett par slantar till genom att vara beredd på att boka snabbt. Om du råkar se ett fint erbjudande ska du inte dröja, utan slå till när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Gislaved?
Oavsett var du stiger ombord kan din resa med flyg genomföras på ett bekvämt sätt, om du bara är förberedd. Vi har tagit fram en lista med användbara tips som kan hjälpa dig försäkra att din semester i Gislaved börjar på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första måste du komma ihåg att ta med dig passet, dina resedokument, dina kreditkort samt viktiga mediciner. Utöver detta kommer du att vilja ha lite underhållning under flygresan. Någonting att läsa och en surfplatta som du har laddat med dina favoritfilmer är ett par bra alternativ. Om du har planer på att ta en kort tupplur kan en flygkudde och ett par hörlurar som stänger ute ljud vara användbara. Sist men inte minst bör du komma ihåg att lämna lite plats i väskan för några toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig på topp när du kommer fram.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Kontrollera att du inte har en sax eller något annat vasst föremål någonstans i din väska. Brandfarliga eller explosiva produkter, till exempel tändare och aerosolburkar, är inte heller tillåtna, och du får inte packa med dig vätskor eller geler i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din högsta prioritet är att känna dig så bekväm som möjligt, så ha på dig ventilerande plagg och lägg på minnet att ta med ett extra lager, eftersom det kan bli lite svalt på längre flygresor. Ta alltid på dig rymliga skor med plan sula, eftersom fötterna kan svullna lite i luften. Lämna dina stilettklackar och vandringskängorna i de incheckade väskorna.
  • Du har förmodligen hört talas om DVT, eller djup ventrombos. Tillståndet innebär att blodproppar bildas, till viss del på grund av utdragna perioder av stillasittande. Det finns dock saker som du kan göra för att minska risken. Du kan bland annat bära antitrombosstrumpor, dricka mycket och röra på benen. Res på dig då och då och gå lite fram och tillbaka eller gör några övningar från ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Gislaved?
Var förberedd – det är inte mer komplicerat än så. Vi har förberett en lista med praktiska tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan onödiga problem. Nästa stopp är Gislaved.

  • För det första kommer du behöva presentera dina resedokument och ditt pass för flygplatsens säkerhetspersonal. Se till att du har allt nära tillhands, så att du inte behöver stanna upp och leta.
  • Härnäst är det tid för ditt skärp, din jacka, dina nycklar och annat från dina fickor, till exempel mynt, att passera igenom röntgenmaskinen. Hela processen går smidigare om du börjar förbereda dig redan innan det är din tur.
  • Elektronikenheter, såsom mobiler och surfplattor, måste också passera genom maskinen. Men ta det lugnt. Du är snart online igen.
  • Har du med dig din favoritparfym? Det går bra. Om förpackningen bara rymmer upp till 100 milliliter och du har placerat den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse får du ta med den i ditt handbagage.
  • Om du tänker igenom ditt val av skor kan du kanske spara lite tid. Vandringsskor och andra kraftigare skor behöver ofta granskas separat, medan detsamma vanligtvis inte gäller för lätta gympaskor.
  • Försök inte ta med dig några förbjudna saker ombord på flyget. Om du har några saxar eller andra vassa föremål med dig måste du packa ner dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att konfiskeras av personalen.

Information om flyg till Gislaved
Destinationens flygplatsGislaved
IATA-kod för ankomstflygplatsJKG