Billiga flygbiljetter till Hammamet

Förslag på billiga flygresor till Hammamet

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 639 kr för enkelflyg och 2 092 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air France
Air France
ITA Airways
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Royal Air Maroc
Air France
Lufthansa
Air France

Om Hammamet

Flyg till Hammamet

Ta ett flyg till Hammamet, staden som ligger mot Medelhavet i Tunisien. Flygplatsen ligger endast en kort resa därifrån, och när du är framme vid ditt boende i Hammamet kan du känna doften av jasmin, promenera på gatorna längsmed palmerna och självklart ta ett dopp i havet och sola på en sandstrand.

Din flygresa till Hammamet från Sverige innehåller oftast en eller ett par mellanlandningar. Beroende på vilken flygplats du väljer att resa till i Tunisien kan stoppen på vägen dit vara korta eller långa. Väljer du en rutt med ett längre uppehåll kan du ta chansen att besöka ytterligare ett resmål på din semester. Här nedan följer information om de olika resealternativen.

Flygresor till Hammamet och närmaste flygplats

Om du vill att era flygbiljetter till Hammamet ska ta er så nära staden som möjligt, är det Enfidha-Hammamet International Airport ni ska åka till. Ska du köra hyrbil i Hammamet kan du hämta och lämna bilen på flygplatsen, där biluthyrningen sköts i ankomsthallen. Du har även alternativet att boka en paketresa till Hammamet där bil ingår, tillsammans med flygtur och boende. Från flygplatsen kör du på Trans-African Highway 1 norrut knappt 6 mil innan du är framme. Det går även att ta taxi eller buss in till Hammamet. På flygplatsen har du informationsdiskar vid ankomst- och avgångshallarna, och där finns också uttagsautomater. Mittemot incheckningen i avgångshallen kan du bland annat köpa med dig souvenirer, smycken och tunisiskt hantverk, innan du reser hem till Sverige.

Flyg till Tunis–Carthage Airport

Chansen att hitta billiga flyg till Hammamet kan öka om du även kan tänka dig att resa till Tunis–Carthage Airport, som ligger 7 mil sydväst om din slutdestination. Flygplatsens namn kommer av att den inte bara ligger intill huvudstaden Tunis, utan också den historiska staden Karthago. Även på denna flygplats kan du hyra bil och köra söderut på Trans-African Highway 1. Annars tar du taxi eller åker med de bussar som kör några turer varje timme. Innan du åker kan du äta på någon av de restauranger eller caféer som erbjuder allt från snabbmat och lättare mål till tunisiska delikatesser. Självklart kan du handla tax free på plats.

Mellanlandningar

När du flyger till Hammamet kommer resan att gå via några andra städers flygplatser. Ibland är stoppen korta, men vissa rutter har längre uppehåll. Om du inte vill vänta på flygplatsen, kan du utnyttja tiden till att se staden och landet du landat i. Från Stockholm Arlanda Airport kan du t.ex. åka mot Düsseldorf eller Berlin i Tyskland, och en del turer stannar innan dess i Köpenhamn i Danmark. Andra turer från Arlanda går först via Casablanca i Marocko, Paris i Frankrike eller Istanbul i Turkiet innan landning i Tunis. Ett alternativ för att hinna med att uppleva mer under semestern, är att du vid de städer där uppehållen är korta istället väljer att stanna en eller ett par dagar, innan du återvänder till flygplatsen och tar ett flyg vidare mot Tunisien.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Hammamet

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 639 kr för enkelflyg och 2 092 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air France
Lufthansa