Billiga flygbiljetter till Hannover

Förslag på billiga flygresor till Hannover

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 622 kr för enkelflyg och 1 300 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air Serbia
Lufthansa
SAS
Air Serbia
Air France
Air Serbia
Lufthansa
KLM
Air France
Lufthansa

Om Hannover

Flyg till Hannover

Ska du resa till Hannover – Tysklands tredje största stad som ligger vackert vid floden Leine? Du kan flyga hit från Stockholm Arlanda, Stockholm Bromma och Göteborg Landvetter, men tyvärr går det inga direktflyg, utan ofta är det byte i Amsterdam eller Bryssel. Till Stockholm och Göteborg är det lätt att hitta flyg från de flesta av Sveriges flygplatser, så det borde alltså inte vara några problem att få tag på flygbiljetter till Hannover! Du kan också ta en billig flygresa till Bremen från Stockholm Skavsta, och åka vidare därifrån med tåg eller buss.

Flygresa till mässtaden Hannover

Hannover är en gammal handelsstad och än idag är detta en viktig industriell region. Här ligger flera av Tysklands stora bilföretag som Mercedes-Benz och Volkswagen samt andra fordonsrelaterade bolag. Det är också en av världens främsta mässtäder, bland annat anordnas här världens största IT-mässa, CeBIT. Många besökare som flyger hit ska just gå på någon mässa. Kanske är du en av dem? Ett tips är att passa på att hyra bil i Hannover och utforska de närliggande omgivningarna när du är här. Varför inte besöka den pittoreska staden Celle med sina korsvirkeshus från medeltiden som undgick bombningarna under andra världskriget? Hannover däremot bombades svårt och har återuppbyggts efter kriget och man har bland annat återskapat delar av gamla stan. Ett annat besöksmål är den sagoomspunna byn Hameln, känd från bröderna Grimms saga Råttfångaren från Hameln. Det tyska vägnätet Autobahn är väl utbyggt och håller oftast hög klass. Det finns dock ingen hastighetsbegränsning, så kör försiktigt! Svenskt körkort gäller.

Flygresor till Hannover

Hannovers flygplats heter Hannover-Langenhagen och ligger ca 10 km norr om staden. Det är Tysklands nionde största flygplats med tre terminaler. Det är mycket lätt att ta sig till och från flygplatsen. Du kan ta tåget från flygplatsen in till järnvägsstationen i centrum, resan tar bara 20 minuter. Hannover är en stor knutpunkt i det tyska järnvägsnätet, så här finns flera möjligheter om du ska åka vidare. Du kan förstås också åka taxi, direkt till ditt boende i Hannover. Föredrar du att köra själv kan du hyra bil. Flygplatsen ligger lätt tilltillgängligt direkt vid motorvägen och här finns flera biluthyrningsfirmor. På flygplatsen erbjuds även service som restauranger, shopping och tillgång till internet.

Utforska Hannover

I Hannover kan du gå på stadsrundtur i egen takt – följ bara Der Rote Faden, den röda tråden! Det är en rödmålad slinga som går förbi 36 av Hannovers sevärdheter, och i den tillhörande broschyren eller appen kan du läsa mer om var och en. På er väg passerar ni såväl det gamla stadshuset, Alte Rauthaus, som det nya, Neues Rathaus, där ni kan gå upp i tornet och få en fin utsikt över staden. Efter allt gående kan ni vila era trötta fötter i någon av alla Hannovers sköna gröna parker. Bege er sedan till Herrenhausen och beundra de berömda barockträdgårdarna och njut av tyska maffiga bakverk i slottscaféet.

Hitta billiga flyg till Hannover och upptäck den mysiga staden med sina fina omgivningar!

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Hannover

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 622 kr för enkelflyg och 1 300 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air Serbia
Air Serbia