Billiga flygbiljetter till Harrislee

Förslag på billiga flygresor till Harrislee

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 798 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Eurowings
Austrian Airlines
Eurowings
easyJet
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Harrislee

Flyg med Expedia till Harrislee

När du söker efter flyg till Harrislee så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Harrislee och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Harrislee erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Harrislee, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Harrislee. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Harrislee på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Harrislee?
Om du reser med flyg behöver du inte fundera länge på vilken flygplats du ska välja. Harrislee har bara en enda, och den heter Köpenhamn (CPH-Kastrup).
Kan jag flyga till Harrislee?
Gör flygresan till Harrislee smidig genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är ett smidigt sätt att hålla dig informerad om reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Harrislee?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Harrislee kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Harrislee med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Harrislee kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Hur många flygbolag flyger till Harrislee?
61 flygbolag flyger regelbundet till Harrislee, från 167 olika flygplatser i olika delar av världen.
Vilka flygbolag flyger till Harrislee?
British Airways och SAS erbjuder flest flygalternativ till Harrislee, och ett av de vanligaste sätten att resa hit är ombord på ett British Airways-flyg från London.
Hur många direktflyg går det till Harrislee?
Det blir mycket enklare att flyga till en ny ort om man kan undvika mellanlandningar. Om du ska ta dig till Harrislee är den goda nyheten att det går ungefär 3 115 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Harrislee från?
Många flygresor till Harrislee avgår från flygplatser i Gamla stadskärnan, Centrum eller Altstadt.
Hur lång tid tar flyget till Harrislee?
Om du ska resa från Gamla stadskärnan kommer du att vara i luften 2 timmar och 11 minuter innan du landar i Harrislee. Från Centrum tar resan omkring 2 timmar och 19 minuter, medan restiden från Altstadt är ungefär 1 timme och 15 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Harrislee?
Alla vana resenärer känner till att du inte ska avvakta till sista minuten med att boka biljetterna. Flygpriserna är ofta högre precis innan avgångsdatumet. Du kan även bredda sökningen och jämföra alla olika alternativ. Om resmålet i fråga har mer än en flygplats kan du kanske hitta bättre priser genom att resa till en mindre flygplats. Slutligen ska du vara beredd på att boka direkt när du har hittat ett erbjudande som passar, för priserna kan ändras utan förvarning. Med lite förberedelse och kanske lite tur går det att få tag i det perfekta flygpriset!
Hur tar man sig igenom flygresan till Harrislee?
Beroende på din avreseort kan ditt flyg till Harrislee gå väldigt fort eller ta betydligt längre tid. Här kommer några tips som hjälper dig att börja resan på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Nyckeln till en bekymmersfri flygresa är att planera ordentligt i förväg. Vi börjar med det som är viktigast: ditt pass, resedokument, dina bankkort och viktiga mediciner. Utöver detta bör du ta med dig sådant som kan få tiden att gå fortare, till exempel en surfplatta eller någonting att läsa. Det kan även vara smart att packa med dig en laddare, ett par hörlurar och ett nackstöd. Slutligen får du inte glömma att reservera plats i väskan för toalettartiklar och ett klädombyte.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Kontrollera att du inte råkar ha en sax någonstans i handbagaget. Brandfarliga eller explosiva produkter, såsom tändare och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte ha med dig geler eller vätskor i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm resa med flyg är ofta så enkel som rätt val av kläder. Genom att klä dig i lager är du redo för temperaturväxlingarna ombord och du kan lyckas hålla dig varm om det blir svalt i kabinen. Högklackade skor och badtofflor bör du packa ner i det incheckade bagaget, även om det normalt är ditt favoritpar. Gå istället i välsittande skor med plan sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • Tillståndet djup ventrombos, eller DVT, kan uppstå under längre flygturer. Det innebär att blodproppar bildas, vanligtvis i benen, vilket skulle kunna bero på att man har förblivit stillasittande för länge. Du kan begränsa risken genom att resa dig upp och gå lite längs med mittgången. Ett par ordentliga stödstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Harrislee?
Hemligheten är att vara förberedd. Vi har plockat fram en lista med praktiska tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollen utan onödiga problem. Sedan bär det av mot Harrislee.

  • För det första måste du visa upp ditt pass och boardingpass för personalen. Kom ihåg att ha allt inom räckhåll, så att de bakom dig i kön slipper vänta.
  • Röntgenmaskinen kommer härnäst. Lägg av allt som sannolikt skulle trigga larmet, till exempel jackor och hörlurar. Lägg upp allt på bandet så att det kan skannas.
  • Under en kort stund måste du klara dig utan digital teknik. Mobilen, surfplattan och övrig elektronik ska också passera genom skannern.
  • Reser du med din nya parfym eller handkräm? Inga problem. Så länge förpackningen bara rymmer upp till 100 milliliter och du förvarar den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse får du lov att ta med den i ditt handbagage.
  • Det kan hända att du även måste ta av skorna och lägga upp dem på röntgenmaskinens band, så det kan vara bra att ha på dig skor som är lätta att ta av och på.
  • Flygbolag tillåter inte att du tar med dig knivar eller andra vassa föremål ombord. Om du tvunget måste ha med dem under din semester måste de ligga i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Harrislee
Ankomstflygplats
Hamburg
IATA-kod för ankomstflygplats
HAM
Destination
Hamburg
Pris tur-och-retur
798 kr

Populära flyg till Harrislee

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 399 kr för enkelflyg och 798 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings