Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Heraklion

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Heraklion

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Heraklion

Flyg till Heraklion

Kretas största stad Heraklion är ett mysigt chartermål med historisk charm. Här kan du välja att ta din tillflykt till någon av de många härliga stränderna eller vandra runt i de härliga stadskvarteren. Heraklion är ett populärt resmål för många skandinaver – det går snabbt att ta sig hit, och ortens solgaranti lockar många svenskar. Varför inte ta med dig familjen hit på badresa eller åka hit med kompisgänget för en semester full av fest och aktiviteter?

När du bokar en flygresa till Heraklion är det kanske stränderna som lockar mest, men när du är här får du inte missa att besöka några av ortens populära sevärdheter. Palatset i Knossos och de omgivande arkeologiska utgrävningarna är en av Greklands absolut finaste, och om du är ens det minsta intresserad av historia får du verkligen ditt lystmäte här! Knossos ligger ungefär 5 kilometer utanför Heraklion, och nås lättast med egen bil.

Från Heraklion kan du också ta dig runt till ett antal andra vackra orter i närheten. Ett vanligt nöje för både turister och lokalbefolkningen är att båta runt mellan olika närliggande öar. En båtluff runt Kreta är en upplevelse för livet!

Om du vill se mer av Heraklion med omnejd, och till exempel besöka Knossos, kan det vara en bra idé att ha tillgång till egen bil. Du kan till exempel boka hyrbil redan på flygplatsen eller i centrala Heraklion. Om du vill kan du också hyra bil i Heraklion genom att boka till hyrbil i din paketresa.

Ta dig till Heraklion

Till Heraklion tar du dig enkelt antingen med reguljärflyg eller charter. Om du bokar en flygresa till Heraklion från Arlanda flygplats tar det ungefär 6 timmar då det oftast krävs en mellanlandning innan ni är framme. När du bokar din semesterresa till Heraklion kan det vara smart att lägga ihop flyg med boende i en paketresa. Då ingår både flygbiljetter och ett trevligt hotell i Heraklion.

Flyg till Heraklion flygplats

Heraklions flygplats är Greklands näst största flygplats i passagerarantal, och här finns det ett bra utbud av service och butiker. Du kan ta dig in till centrala Heraklion på ett flertal sätt – antingen med buss, taxi eller egen bil.

Bussarna till centrala Heraklion går med korta intervaller måndag till lördag men något mer sällan på söndagar. Om du vill ta en taxi finns taxicentralen precis utanför ankomsthallen, och du kan boka taxi i förväg via flygplatsens hemsida eller ta en där och då.

Du kan också hyra bil på Heraklion flygplats. Det finns ett flertal uthyrningsfirmor på plats, och du kan säkert hitta en bil som passar dig just här.

Bra att tänka på när du bokar flygresor till Heraklion

Det är viktigt att vara ute i god tid för att hitta billiga flyg till Heraklion. Detta gäller främst under högtider och vanliga semesterperioder. Om du vill kan du titta närmare på paketlösningar för att vara säker på att hitta ett så överkomligt pris som möjligt för din Heraklion-resa.