Billiga flygbiljetter till Idrefjäll

Förslag på billiga flygresor till Idrefjäll

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på för enkelflyg och 1 769 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation

Om Idrefjäll

Flyg med Expedia till Idrefjäll

När du söker efter flyg till Idrefjäll så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Idrefjäll och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Idrefjäll erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Idrefjäll, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Idrefjäll. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Idrefjäll på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Idrefjäll?
Idrefjäll har flera flygplatser, men de flesta resenärer flyger till Stockholm (ARN-Arlanda).
Kan jag flyga till Idrefjäll?
Head to the reseråd under covid-19 för att få veta allt om möjliga reserestriktioner för Idrefjäll innan du flyger. Allt från krav på karantän till hälsorekommendationer uppdateras regelbundet för att du ska kunna hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Idrefjäll?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Idrefjäll kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Idrefjäll med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Idrefjäll kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Hur många flygbolag flyger till Idrefjäll?
Idrefjäll välkomnar flyg från 44 olika flygbolag, som flyger från 139 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Idrefjäll?
SAS, Norwegian Air Shuttle och Norwegian Air International är de vanligaste flygbolagen som erbjuder resor till Idrefjäll. Merparten av flygen kommer från Frogner, och SAS erbjuder flest alternativ på sträckan.
Hur många direktflyg går det till Idrefjäll?
Att arrangera en oförglömlig semester i Idrefjäll är ingen match när du har 2 093 direktflyg att välja och vraka bland varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Idrefjäll från?
Många flyg till Idrefjäll avgår från flygplatserna i Oslo, Gamla stadskärnan eller Haga.
Hur lång tid tar flyget till Idrefjäll?
Om du ska flyga från Oslo är du i luften 1 timme innan du är framme i Idrefjäll. Från Gamla stadskärnan tar flygresan omkring 2 timmar och 57 minuter, medan den genomsnittliga restiden från Haga är 1 timme och 3 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Idrefjäll?
Dröj inte till sista minuten med att boka dina biljetter. Det tipset kan du få höra från flera vana resenärer. Genom att boka i god tid får du fler alternativ att välja bland, och biljettpriserna är ofta lägre. Men nöj dig inte med det. Utvidga sökningen och se om destinationen har mer än en flygplats. Flygpriserna kan skilja sig beroende på vilken flygplats du reser till. Kom även ihåg att jämföra biljettpriser från flera olika flygbolag. Sist men inte minst kan du spara ett par slantar till genom att vara beredd på att boka direkt. Om du råkar se ett fint erbjudande ska du inte vänta, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Idrefjäll?
Beroende på var du stiger ombord kan flyget till Idrefjäll vara lätt avklarat eller verka pågå för evigt. Här kommer en del tips som kanske hjälper dig att börja resan på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan genomföras helt utan stress, om du bara planerar din packning ordentligt. Först och främst kommer du behöva ett klädombyte, någonting intressant att läsa och lite toalettartiklar, såsom tandborste och handkräm. Härnäst bör du lämna plats i väskan för en surfplatta med laddare, mediciner du behöver och kanske ett nackstöd. Slutligen måste du komma ihåg att packa med ditt pass, dina resedokument samt lite extra kontanter.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan med ej tillåtna föremål kan skilja sig från ett flygbolag till ett annat, men en allmän regel är att ingenting brandfarligt, explosivt eller vasst tillåts. Här ingår bland annat saxar, borrar, aerosolburkar och tändare. Idrottsutrustning som skridskor eller andra föremål som skulle kunna skada övriga passagerare, till exempel ammunition och pepparsprej, är inte heller tillåtna ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din högsta prioritet är att vara så avslappnad som möjligt, så välj ut ventilerande plagg och kom ihåg att packa med dig en varm tröja, eftersom det kan bli lite svalt på längre flygresor. Gå alltid i rymliga skor med plan sula, eftersom dina fötter kan svullna lite i luften. Lämna dina högklackade skor och kängorna i det incheckade bagaget.
  • Tillståndet djup ventrombos (DVT) skulle kunna uppstå under långa flygturer. Då bildas det blodproppar, oftast i benen, vilket kan bero på att man har förblivit stillasittande för länge. Du kan minska risken för detta genom att ställa dig upp och gå fram och tillbaka i gången. Ett par antitrombosstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Idrefjäll?
Om du är väl förberedd innan du anländer till flygplatsen går din resa till Idrefjäll betydligt enklare. Här följer ett par praktiska tips på hur du kan passera säkerhetskontrollen snabbt och lätt.

  • Kom ihåg att ha dina resedokument och ditt pass redo. De är det första du kommer att frågas om i kontrollen.
  • Röntgenmaskinen kommer härnäst. Lägg av allt som sannolikt skulle få larmet att gå, exempelvis hörlurar och jackor. Lägg upp allt på bandet så att det kan passera genom maskinen.
  • Dina elektronikenheter, som mobiler och surfplattor, måste också inspekteras. Men oroa dig inte. Du får snart tillbaka allt igen.
  • Läppbalsam, rakvatten och alla andra vätskor eller geler som du vill ha i handbagaget måste förvaras i förpackningar som rymmer max 100 milliliter. Allt måste dessutom få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Om du väljer rätt skor kan du eventuellt spara ett par minuter. Kängor och andra tunga skor behöver ofta granskas separat, medan du sannolikt slipper detta om du går i lätta gympaskor.
  • Flygbolag tillåter inte att du har med dig knivar och andra vassa föremål i ditt handbagage. Om du tvunget måste ha med dem under din semester måste de ligga i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Idrefjäll
Destinationens flygplatsScandinavian Mountains Airport
IATA-kod för ankomstflygplatsSCR
DestinationScandinavian Mountains Airport
Flygpris1 769 kr

Populära flyg till Idrefjäll

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på för enkelflyg och 1 769 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation