Början av huvudsektionen

Förslag på billiga flygresor till Innsbruck

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Innsbruck

Flyg till Innsbruck

Besök Österrike och Innsbrucks flygplats, eller Kranebitten Airport som den även kallas. Den ligger vackert belägen mitt bland alperna. Boka flygresor från till exempel Arlanda. Du reser antingen med direktflyg eller med en mellanlandning, och om du reser under sommarhalvåret kan du maximera din tysktalande reseupplevelse med att boka flygresor som medger en härlig weekend i Berlin eller Frankfurt, innan du fortsätter till Innsbruck. Om du bor i södra Sverige kan du boka din biljett från Köpenhamn. Du tar dig smidigt till Köpenhamns flygplats Kastrup med tåg från Göteborg och Stockholm.

Om Innsbrucks flygplats

Redan på resan hit kommer du att se det dramatiska landskapet. Eftersom flygplatsen ligger i en dalgång omgiven av de vackra Alperna blir inflygningen speciell och en perfekt start på semestern. Se till att ha kameran till hands om du sitter vid fönstret, eller bara njut av den vackra vyn.

Innsbrucks flygplats består av två våningar. Det innebär att du har allt du behöver inom räckhåll när du ska resa hem. Här finns alla bekvämligheter du kan önska dig, utan att du för den skull behöver gå långa sträckor för att ta dig dit. Vad sägs om shopping, lounge, café, restaurang och gratis wi-fi? Sippa på en god kopp kaffe och beundra den vackra utsikten runt flygplatsen medan du i lugn och ro väntar på ditt flyg. Kanske vill du lägga upp några fler semesterbilder på sociala medier innan du reser hem? Om du reser i tjänsten kan du arbeta bekvämt i väntan på ombordstigning, och förlorar inte tid innan du reser vidare.

Bästa tiden att resa till Innsbruck

Innsbruck flygplats är den största flygplatsen i Tyrolen och västra Österrike. Om du letar flygbiljetter hit och gärna vill resa med direktflyg har du störst chans på vinterhalvåret. Tack vare de många underbara skidorterna i närheten ökar trafiken till flygplatsen avsevärt när snön har fallit. Så bestäm när du vill resa, packa snowboarden och gör dig redo att besöka skidparadiset. Passa på att boka billiga hotell i Innsbruck samtidigt som du bokar billiga flyg, så har du mer kvar av reskassan till annat som lockar.

Innsbruck bjuder dock på mer än bara skidåkning. Sommarhalvåret är även det en ljuvlig tid att resa till denna pärla i Tyrolen. Staden i sig är väl värd ett besök, och omgivningarna inbjuder till många härliga timmar av fantastisk fotvandring och häpnadsväckande utsikter.

Resa till och från flygplatsen

Flygplatsen ligger cirka fem kilometer från Innsbruck, och det finns flera smidiga sätt att ta sig mellan flygplatsen och staden. Buss F går till centralstationen, och restiden är cirka 20 minuter. Du kan även åka tåg om du föredrar det. På flygplatsens webbplats finns en länk till kollektivtrafiken så att du kan kontrollera avgångstider och välja det som passar dig bäst.

Om du föredrar att åka taxi hittar du bilarna direkt utanför terminalen. Här ligger även hyrbilsparkeringen. Om du har bokat hyrbil i Innsbruck kan du snabbt och smidigt hämta den och rulla iväg mot staden och en fantastisk semester.

Information om flyg till Innsbruck

Destinationens flygplats Innsbruck
IATA-kod för ankomstflygplats INN

Populära flyg till Innsbruck

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.