Billiga flygbiljetter till Kalix

Förslag på billiga flygresor till Kalix

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 367 kr för enkelflyg och 640 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Kalix

Flyg med Expedia till Kalix

När du söker efter flyg till Kalix så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Kalix och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Kalix erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Kalix, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Kalix. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Kalix på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Kalix?
Luleå (LLA-Kallax) är den enda flygplatsen du kan resa till nära Kalix.
Kan jag flyga till Kalix?
Besök våra reseråd under covid-19 för att få uppdaterad information om att flyga till Kalix. Här kan du läsa mer om alla aktuella reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän efter att du landat.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Kalix?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Kalix kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Kalix med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Kalix kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Kalix?
LLA är den huvudsakliga flygplatsen i Kalix. Innan du reser dit kanske du vill lära dig mer om flygplatsen, som att den ligger cirka 60 kilometer utanför centrum.
Hur många flygbolag flyger till Kalix?
Du kan hitta 4 flygbolag som trafikerar rutten till Kalix, och de flyger från 3 flygplatser i olika delar av världen.
Vilka flygbolag flyger till Kalix?
SAS, Norwegian Air International och Ryanair är de vanligaste flygbolagen som erbjuder flyg till Kalix. De flesta av flygen kommer från SoFo, och det är SAS som har flest valmöjligheter på sträckan.
Hur många direktflyg går det till Kalix?
Det blir alltid enklare att flyga till ett nytt resmål om man slipper mellanlandningar. Om du ska åka till Kalix är de goda nyheterna att det vanligtvis går 87 direktflyg per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Kalix från?
Många resenärer som flyger till Kalix hoppar på planet från någon av flygplatserna i Grödinge, Ösmo eller SoFo.
Hur lång tid tar flyget till Kalix?
Vilken flygplats du reser från avgör hur länge du måste stanna på planet. Från Grödinge till Kalix tar resan i genomsnitt cirka 1 timme och 18 minuter. Flyg från Ösmo brukar komma fram på uppemot 1 timme och 18 minuter. Med SoFo som avreseort får du istället räkna med att vara i luften i 1 timme och 18 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Kalix?
Alla erfarna resenärer vet att du inte ska vänta till sista stund med att boka biljetterna. Priserna är vanligtvis högre precis innan avgångsdatumet. Du skulle också kunna utvidga sökningen och jämföra alla olika alternativ. Om resmålet har flera flygplatser skulle du kunna hitta bättre priser genom att resa till en mindre trafikerad terminal. Till sist ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du känner till vad priserna brukar ligga på kan du slå till snabbt om du väl hittar ett ovanligt bra pris. De finaste erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Kalix?
Om du inte har förberett dig ordentligt kan en resa verka besvärlig, men oroa dig inte. Du behöver bara följa de här användbara tipsen, så kan du börja din semester i Kalix utan bekymmer.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygtur kan bli en stressfri upplevelse, om du har rätt packning. Först och främst ska du ta med dig ett par extra strumpor, en tidning eller två och enkla toalettartiklar, som en hårborste och tandkräm. Därefter bör du reservera plats i väskan för en surfplatta med laddare, eventuella mediciner och kanske en uppblåsbar flygkudde. Slutligen måste du komma ihåg att packa med ditt pass, dina resedokument och lite extra pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Försäkra dig om att du inte har en schweizisk armékniv som gömmer sig någonstans i din väska. Explosiva eller brandfarliga produkter, som tändare och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte ha med dig geler eller vätskor i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Bekvämlighet bör vara det allra viktigaste när du väljer hur du ska klä dig på flyget. Tänk även igenom vad du ska ha på fötterna, eftersom det inte är ovanligt att fötterna svullnar något under flygturen. Rymliga skor med platt sula brukar vara det bästa alternativet.
  • Utdragna perioder utan rörelse kan orsaka djup ventrombos (DVT), vilket är någonting som ibland drabbar en del passagerare på långa flygresor. Den goda nyheten är att du kan minska risken genom att bibehålla en bra vätskenivå, regelbundet sträcka på dig och gå ett par steg i mittgången och genom att bära stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Kalix?
Om du har tänkt igenom allt ordentligt innan du kommer till flygplatsen går din resa till Kalix betydligt enklare. Har har vi samlat ihop några praktiska tips på hur du passerar säkerhetskontrollerna snabbt och lätt.

  • Ha alltid dina resedokument och ditt pass redo. De är det första personalen kommer att be om under säkerhetskontrollen.
  • Efter detta är det dags för ditt skärp, din jacka, dina nycklar och andra småsaker från dina fickor, till exempel mynt, att passera igenom röntgenmaskinen. Det här steget går snabbare om du börjar göra dig i ordning medan du väntar på din tur i kön.
  • Elektroniska enheter, som din mobil och bärbara dator, måste också gå genom skannern.
  • Plocka ut alla vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa behöver ofta skannas av maskinen separat. Varje produkt måste ligga i en behållare som rymmer högst 100 milliliter, och allt måste få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det är sannolikt att du dessutom måste ta av dig dina skor och lägga upp dem på röntgenmaskinens band, så det kan vara bra att gå i skor som du lätt kan ta av och på.
  • Flygbolag tillåter inte att du har med dig vassa eller spetsiga föremål i ditt handbagage. Om du tvunget måste ha med dem på din semester måste du lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Kalix
Ankomstflygplats
Kallax
IATA-kod för ankomstflygplats
LLA
Destination
Luleå
Pris tur-och-retur
640 kr

Populära flyg till Kalix

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 367 kr för enkelflyg och 640 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd