Förslag på billiga flygresor till Larnaca

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 478 kr för enkelflyg och 967 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Recensioner från verifierade kunder

Nov 26, 2019

Nej

Jan 13, 2019

Flög Aldrig med denna flight, ändrade planer

Aug 8, 2018

Skrikfria sektioner. All passagerar betalar inte bara barnföräldrar. Vuxna måste få resa i lugn och ro. Störande med barnskrik under 8-9 timmar.

Om Larnaca

Flyg till Larnaca

I Larnaca finns allt det som Cypern gör bäst – fantastiska bad, god mat och soltimmar som aldrig tycks ta slut. Om du bokar flygresa till Larnaca kan du njuta av en semester full av fart och fläkt, men också med tid för avslappning vid strandkanten.

Du kan på ett smidigt sätt ta dig till Larnaca från någon av Sveriges större flygplatser, ofta direkt eller med ett enstaka stopp på vägen. Om du bokar en paketresa till Larnaca kan du dessutom kombinera flygresan med ett bra hotell i Larnaca

Om du vill se mer av Larnaca med omgivningar kan du välja att hyra bil i Larnaca. Hyrbil ingår ofta i paketresor om du väljer att boka det och det finns ofta ett stort urval bilar att välja mellan.

Boka flyg till Larnaca och njut av solen

Larnaca är en liten men livfull stad med många mysiga caféer och bra restauranger. Här tillbringas tiden bäst vid stranden i solljuset, kanske med en kall öl på någon av barerna längs med strandpromenaden. Men Larnaca är inte bara avslappning – det finns mycket annat att se och göra här! Missa inte att besöka några av Larnacas historiska byggnader, som exempelvis den spektakulära moskén Hala Sultan Tekke eller Larnacas fästning. I Larnaca finns också fina promenadstråk i både stadsmiljö och vid stranden. Om du är mer intresserad av vattensport än historia kan du ta kurser i allt från surfing till dykning hos någon av de lokala arrangörerna.

Ta dig till och från flygplatsen

Den närmaste flygplatsen för dig som vill boka flygresor till Larnaca är flygplatsen Larnaca International Airport. Flygplatsen ligger ungefär 5 kilometer från centrala Larnaca, och det tar bara 10 minuter hit med bil. Du tar dig lätt in till Larnaca med buss som går precis utanför ankomsthallarna på flygplatsen. Om du vill åka buss kan du välja mellan det lokala bussnätet eller beställa flygbuss innan din resa. Det går naturligtvis också bra att ta taxi till Larnaca.

Service på flygplatsen

Larnaca International Airport har ett bra serviceutbud med ett flertal butiker och restauranger. Om du är extra shoppingsugen kan du dessutom använda dig av tjänsten ”Shop and collect” som ger dig möjligheten att shoppa loss vid ankomst och sedan hämta varorna vid flygplatsen när du ska åka hem igen. Du har också tillgång till gratis Wi-Fi på hela flygplatsen.

Om du har behov av extra assistans när du flyger till Larnaca måste du boka det minst 48 timmar innan du reser för att vara säker på att få den hjälp du behöver. Hör av dig till din researrangör i god tid.

Bra att veta när du bokar flygbiljetter till Larnaca

Det tar ungefär 7–8 timmar att flyga från Stockholm till Larnaca, och du kan flyga hit med reguljärflyg eller charter. Kontrollera att du hittat ett flyg som passar just dina behov! Om du är ute i god tid har du möjlighet att hitta riktigt billiga flyg till Larnaca, vilket kan vara bra att tänka på innan du bokar din resa.

Populära flyg till Larnaca

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 478 kr för enkelflyg och 967 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.