Billiga flygbiljetter till Mannheim

Förslag på billiga flygresor till Mannheim

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 676 kr för enkelflyg och 1 101 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Wizz Air
Tarom-Romanian Air Transport
Tarom-Romanian Air Transport
Tarom-Romanian Air Transport
Tarom-Romanian Air Transport
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Om Mannheim

Flyg med Expedia till Mannheim

När du söker efter flyg till Mannheim så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Mannheim och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Mannheim erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Mannheim, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Mannheim. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Mannheim på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Mannheim?
Om du reser med flyg behöver du inte tänka någon längre stund på vilken flygplats du ska välja att landa på. Mannheim har bara en, Mannheim (MHG).
Hur långt från centrala Mannheim ligger MHG?
MHG ligger bara en kort resa med bil från livliga Mannheim. Väl framme på flygplatsen är du 4 kilometer från stadens centrum.
Kan jag flyga till Mannheim?
Head to the reseråd under covid-19 för att få veta mer om de senaste reserestriktionerna för Mannheim innan din flygresa. Allt från rekommendationer till karantänkrav uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Mannheim?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Mannheim kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Mannheim med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Mannheim kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Mannheim?
Om du ska flyga till Mannheim kommer du sannolikt landa på Frankfurt (FRA-Frankfurt Intl.), 65 kilometer från centrum. MHG, som ligger omkring 4 kilometer från stadskärnan, är den andra stora flygplatsen i staden.
Hur många flygbolag flyger till Mannheim?
Det finns sammanlagt 76 olika flygbolag som kopplar samman Mannheim med 270 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Mannheim?
Lufthansa och British Airways är de mest kända flygbolagen som kan erbjuda flyg till Mannheim. En mängd resenärer flyger från London, och Lufthansa har det största utbudet på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Mannheim?
Det brukar bli enklare att resa med flyg till en ny destination om man inte behöver bry sig om mellanlandningar. Om du ska ta dig till Mannheim är den goda nyheten att det går omkring 4 085 direktflyg per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Mannheim från?
Många av de populäraste flygen till Mannheim avgår från flygplatser i Gamla stadskärnan, Ashford och Centrum.
Hur lång tid tar flyget till Mannheim?
Vilken flygplats du reser från avgör hur många filmer du hinner se på planet. Från Gamla stadskärnan till Mannheim brukar resan ta cirka 2 timmar och 38 minuter. Flyg från Ashford brukar nå fram på uppemot 3 timmar och 54 minuter. Om du har Centrum som startpunkt är du normalt i luften i ungefär 2 timmar och 41 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Mannheim?
Dröj inte till sista minuten med att boka din flygresa. Detta tips har du nog fått höra från ett flertal vana resenärer. Genom att boka långt i förväg får du fler alternativ att välja bland, och priserna är ofta lägre. Men stanna inte där. Se dig omkring och se om destinationen i fråga har mer än en flygplats. Priserna kan variera beroende på vilken flygplats du landar på. Glöm inte heller att jämföra flygpriser från flera olika flygbolag. Sist men inte minst bör du vara beredd på att boka omedelbart när du har hittat ett erbjudande som passar, för priserna kan ändras fort. Med lite kunskap och en gnutta tur går det att leta fram bästa möjliga flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Mannheim?
Om du inte är redo kan en flygresa verka besvärlig, men du kan ta det lugnt. Kom bara ihåg att följa de här enkla tipsen, så kan du inleda din resa till Mannheim på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första måste du ta med dig passet, alla resedokument, plånboken och eventuella mediciner du tar. För det andra vill du nog ha lite underhållning under resan. En bra bok och bärbar elektronik som är full med dina favoritserier är två bra alternativ. Om du vill kunna vila en stund kan ett bekvämt nackstöd och ett par hörlurar komma väl till pass. Slutligen ska du inte glömma att lämna plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du kan känna dig på topp när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Se till att du inte har en schweizisk armékniv någonstans i väskan. Brandfarliga eller explosiva produkter, som tändare och fyrverkerier, är inte heller tillåtna, och du får inte packa med dig vätskor eller geler i behållare som rymmer mer än 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm flygresa är inte mer komplicerad än rätt klädval. När du klär dig i flera lager är du förberedd på temperaturväxlingarna ombord och du kan klara av att hålla dig varm om det skulle bli kallt i kabinen. Skor med klackar och tunga kängor gör du bäst i att lämna i det incheckade bagaget, även om de normalt är ditt favoritval. Välj istället omslutande skor med flat sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • Tillståndet djup ventrombos (DVT) kan vara en risk under längre flygturer. Då bildas det blodproppar, oftast i benen, vilket bland annat kan bero på att man har suttit still för länge. Du kan minska risken genom att resa dig upp och gå fram och tillbaka i gången. Ett par bra antitrombosstrumpor kan också vara till hjälp.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Mannheim?
Tricket är att ha planerat allt ordentligt innan du anländer till flygplatsen. På så sätt är det större chans att du kan slå dig ned på flyget till Mannheim snabbt och lätt. Följ våra tips för att inleda semestern på rätt sätt.

  • Säkerhetspersonalen kommer först att försäkra sig om att du har rätt resedokument och ett giltigt pass innan du får fortsätta. Se till att du har allt inom räckhåll.
  • Efter detta är det tid för din jacka, ditt bälte, dina nycklar och annat från dina fickor, till exempel hörlurar, att passera igenom röntgenmaskinen. Processen går fortare om du förbereder dig när du närmar dig främre delen av kön.
  • Ett litet ögonblick måste du klara dig utan digital teknologi. Din surfplatta, din bärbara dator och alla andra elektroniska enheter ska också passera genom skannern.
  • Packa upp eventuella vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa ska normalt skannas av maskinen separat. Varje produkt måste ligga i en behållare som rymmer max 100 milliliter, och allt måste läggas i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Det är möjligt att du dessutom måste ta av dig dina skor och lägga upp dem på röntgenmaskinens band, så det kan vara en god idé att ha på dig skor som är lätta att ta av och på.
  • Försök inte ta med dig några förbjudna saker ombord. Om du ska ta vassa eller spetsiga föremål med dig på resan måste du lämna dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att omhändertas av säkerhetspersonalen.

Information om flyg till Mannheim
Destinationens flygplatsFrankfurt Intl.
IATA-kod för ankomstflygplatsFRA
DestinationFrankfurt
Flygpris3 610 kr

Populära flyg till Mannheim

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 676 kr för enkelflyg och 1 101 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines