Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Förslag på billiga flygresor till Mauritius

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Mauritius

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Mauritius

Flyg till Mauritius

Mauritius är en paradisö som ligger öster om Afrika i Indiska oceanen. Du kan få tag på flyg till Mauritius året om, och alla årstider på ön är behagliga och varma. Det finns gott om lyxiga och fina hotell på Mauritius, men även billigare bungalows och hotellrum för den som vill semestra i enkelhet.

Med lite tur hittar du billiga flyg till Mauritius flygplats (MRU) som ligger cirka 48 km från huvudstaden Port Louis. Flygplatsen ligger på öns sydöstra kust precis vid havet, och du får därmed en spektakulär utsikt över kusten vid landningen. För att ta dig från flygplatsen till ditt hotell så kan du antingen åka lokalbuss eller taxi. Se till att behålla din bussbiljett under resan då det ofta kommer på kontrollanter som vill se ditt färdbevis. Om du tar taxi från flygplatsen ska du förhandla om priset på förhand eftersom de kör utan taxameter. Kom också ihåg att ha kontanter så att väskbärarna på flygplatsen kan få sin dricks. Du kan självklart också hyra bil på Mauritius om du vill ta dig från flygplatsen på egen hand.

Flygresor till Mauritius med hotell inkluderat

Från Sverige kan du resa med paketresa till Mauritius, vilket innebär att du förutom flygbiljetter samtidigt kan boka hotellrum och kanske även hyrbil. Det finns många fina hotell på de stora stränderna längs med kusten, och det spelar egentligen ingen roll vilken sida av ön du bor på. Du kan garanterat hitta ett boende med otrolig havsutsikt och närhet till badet på hela ön!

Flygbiljetter till Mauritius för en skräddarsydd semester

På Mauritius är det framför allt lyxliv utan stora kostnader som är lockande för många turister. Här slappar du på stranden, till exempel på den populära stranden Flic-en-Flac som ligger på västra kusten, och badar i det klarblå havet tills solen går ner. Hyr också en bil, vandra i bergen och besök naturreservat och vattenfall. På hela ön serveras fantastisk mat för en billig peng – besök en ny restaurang varje kväll, så du inte missar något!

Du kan enkelt skräddarsy din flygresa precis så som du vill ha den. Det finns bra flyg året om som tar dig från Sverige till Mauritius, men oftast behöver du göra en eller två mellanlandningar på vägen. Många stora flygbolag åker till exempel via flygplatser som Istanbul (IST), München (MUC), Frankfurt (FRA) eller Johannesburg (JNB).

Mauritius nybyggda flygplats är en sevärdhet i sig

Mauritius flygplats byggdes om år 2013, och har sedan dess blivit en riktigt modern och futuristisk byggnad som rymmer stora strömmar av turister. Den nya, häftiga arkitekturen har inspirerats av de resandes träd, en tropisk palmliknande växt från den större grannön Madagaskar.

På flygplatsen kan du rivstarta din semester med en god fika, en fin middag eller lite sista minuten-shopping om du har råkat glömma badkläder eller solhatt. Det finns även biluthyrning, hotell och bra turistinformation på flygplatsområdet. Och om du är riktigt varm och svettig och behöver svalka dig så finns badstranden och havet bara några minuter bort!