Billiga flygbiljetter till Paphos

Om Paphos

Flyg till Pafos

Härliga PafosCypern är den perfekta semesterorten året runt. Här dominerar lugnet och solskenet på de kritvita stränderna. Ön erbjuder också vackra bergsmiljöer och ett stort antal intressanta arkeologiska skatter. Res hit på sommaren och njut av salta bad, eller varför inte ta dig hit på en golfresa under höstmånaderna? En resa till Pafos är ett minne för livet, oavsett vilken tid på året du reser.

Här finns enligt den grekiska mytologin kärleksgudinnan Afrodites födelseplats, och det är lätt att förstå på de vackra omgivningarna och den underbara naturen som finns i området. Här har du möjlighet att verkligen uppleva en blomstrande flora och fantastiska, öppna landskap!

När du semestrar i Pafos får du inte missa att göra en djupdykning i regionens historiska arv. Pafos arkeologiska park är ett av de mest populära turistmålen. Den arkeologiska parken har ett stort antal antika föremål och byggnader, och det finns bland annat en berömd och vacker samling av romersk mosaik att se här. Platsen, som numera är ett skyddat område, togs år 1980 upp av UNESCO som världsarv, och ett besök på parken är en upplevelse du inte får missa, även om du i första hand kommit hit för att sola och bada.

För att kunna ta sig runt på ett enkelt sätt kan det vara en bra idé att hyra bil, vilket du kan göra antingen direkt när du landar efter din flygresa till Pafos, eller inne i staden. Hyrbil ingår även ofta i en paketlösning om du väljer att boka det för din Pafosresa.

Om du vill göra reseplanerandet enkelt för dig köper du en paketresa till Pafos. Då ingår både flygbiljetter till Pafos och ett trevligt hotell i Pafos.

Ta dig till Pafos

Du tar dig lättast hit via flyg från någon av våra största svenska flygplatser. Tänk på att restiden kan bli lång om du bokar en reguljär flygresa till Pafos.

Flyg till Pafos flygplats

Pafos flygplats ligger ungefär 20 minuters bilresa från stadskärnan, och du reser från flygplatsen till centrum med antingen bil, buss eller taxi. Bussarna är ett bra alternativ för dig som inte vill ta taxi, du kan till exempel ta flygbussar som snabbt och smidigt går direkt till Pafos och till ditt hotell där.

Om du hellre tar taxi till ditt hotell hittar du taxibilarna direkt utanför ankomsthallen på första planet. Du kan också hyra bil i Pafos på flygplatsen. Det finns ett flertal uthyrningsfirmor där, och du kan med all säkerhet hitta en bil som passar dig och dina behov här.

Bra att tänka på när du bokar flygresor till Pafos

Som vanligt när du bokar en resa är det bra att vara ute i god tid för att kunna hitta riktigt billiga flyg till Pafos. Fundera på om en paketresa kan vara något för dig, då har du möjlighet att pressa ner priserna på hela din semesterkostnad.

Vanliga frågor och svar