Början av huvudsektionen

Förslag på billiga flygresor till Peenemünde

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Recensioner från verifierade kunder

Dec 29, 2018

Trevlig kabinpersonal, bra service och information.

Om Peenemünde

Flyg med Expedia till Peenemünde

När du söker efter flyg till Peenemünde så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Peenemünde och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Peenemünde erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Peenemünde, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Peenemünde. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Peenemünde på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Information om flyg till Peenemünde

Destinationens flygplats Schönefeld
IATA-kod för ankomstflygplats SXF
Destination Berlin

Populära flyg till Peenemünde

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.