Billiga flygbiljetter till Phu Quoc

Förslag på billiga flygresor till Phu Quoc

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på för enkelflyg och 12 023 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air France
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Emirates

Flyg till Phu Quoc

Phu Quoc är en ö utanför Vietnams kust i Thailandviken. Ön är Vietnams största och här finns flera vackra stränder och orörd djungel. Boka billiga flyg till Phu Quoc som anländer på öns egen flygplats, Phu Quoc International Airport. Det går också att resa hit via andra internationella flygplatser i Vietnam men flygresor till Phu Quoc går oftast direkt till den egna flygplatsen som ligger runt en halvtimmes bilfärd från själva Phu Quoc. Hit reser man främst för att slappna av vid stranden och njuta av en stillsam atmosfär och varm temperatur både i luft och vatten.

Boka billig flygstol till Phu Quoc

Ett bra sätt att boka billig flygbiljett till Phu Quoc är genom att jämföra olika biljetter och vara lite flexibel men det kan också löna sig att boka en paketresa. Då ordnar du flyg, hotell och kanske hyrbil på samma gång. Med en paketresa till Phu Quoc kan du spara pengar och det är dessutom ett smidigt sätt att resa. Med hyrbil i Phu Quoc är det sedan lätt att ta sig runt och se så mycket av ön som möjligt. Du kan hitta billiga flyg till Phu Quoc genom att resa på lågsäsongen under den svenska sommaren, men eftersom detta är den regniga perioden riskerar du då regn på semestern.

Till och från flygplatsen

Om du bokar hyrbil kan du helt enkelt hämta upp den vid flygplatsen och köra själv till ditt hotell i Phu Quoc, men det finns även andra sorters transport att välja mellan. Det går ingen allmän transport mellan flygplatsen och Phu Quoc men taxi är billigt och du kan välja mellan bil eller minibuss och dela på avgiften med andra. Många hotell kan hämta upp och lämna av dig vid flygplatsen, men vissa tar betalt för detta. Själva flygplatsen är liten, modern och fräsch. Här finns några restauranger och butiker där du kan köpa souvenirer innan du återvänder hem.

Att flyga till Phu Quoc med familjen

Flygresor till Phu Quoc tar runt 20 timmar från Sverige, beroende på vilken flygplats du reser från och på bolaget du flyget med. Det avgår flyg till Phu Quoc från både Göteborgs och Stockholms internationella flygplatser. Samtliga flyg gör åtminstone ett stopp och många gör två stopp på vägen vilket kan påverka restiden. När man väl anlänt är Phu Quoc ett perfekt resmål för hela familjen. Det finns en del nattklubbar och barer men främst är det familjevänliga hotell vid stranden som gäller. Många hotell har pool och restaurang på plats så att ni inte behöver ta er långt för att hitta nöjen.

Flygresor för den äventyrlige

Här finns också möjlighet till många aktiviteter om man föredrar lite äventyr på resan. Man kan till exempel hyra kajak upptäcka kustlinjen från vattnet eller hyra cykel och göra samma sak på land. Man kan också dyka längs korallreven vid ön och se hur det klarblå vattnet ser ut under ytan.

Vanliga frågor och svar