Början av huvudsektionen

Förslag på billiga flygresor till Ras Al Khaimah

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Ras Al Khaimah

Flyg till Ras al Khaimah

Flygresor till Ras al Khaimah tar dig till Förenade Arabemiratens nordligaste emirat, strax norr om huvudstaden Dubai. Här möts besökare av ett solsäkert väder med fantastiska bad vid långa vita sandstränder. Variera strandhänget i Ras al Khaimah med stadsutflykter till den fascinerande världsmetropolen och spännande ökensafari.

De flesta hotell i Ras al Khaimah är resortvarianter med all inclusive eller åtminstone hel- eller halvpension. Njut av överdådiga buffémåltider på ditt hotell och om du vill aktivera dig erbjuds allt från vattensporter och gym till vattenparker och golfbanor i Ras al Khaimah. För dig som vill uppleva både en solsemester i Ras al Khaimah och en storstadsresa till Dubai kan det vara en god idé att hyra bil i Ras al Khaimah så att du enkelt kan resa mellan de båda platserna i din egen takt. Emiratet har mycket att se och göra och med en hyrbil tar du dig lätt runt bland alla aktiviteter och sevärdheter som erbjuds.

Flyg till Ras al Khaimah från Sverige

Du hittar bäst flygresor till Ras al Khaimah via Dubai, dit man kan flyga direkt från Sverige från Stockholm och Köpenhamn. Du kan hitta billiga flyg till Ras al Khaimah med bland annat lågprisbolaget Norwegian Air Shuttle, som flyger från Arlanda, och lyxigare direktflyg med bland andra Emirates från Köpenhamn. För den som vill flyga till Ras al Khaimah från Göteborg krävs minst en mellanlandning, men du kan hitta bekväma avgångar med bland andra Turkish Airlines som mellanlandar i Istanbul. Även från Göteborg finns det billiga flygbiljetter till Ras al Khamiah med Norwegian via Stockholm.

Flyg till Ras al Khaimah International Airport

Det går även att flyga till Ras al Khaimah International Airport från Sverige, men det är nästan dubbelt så dyrt och tar minst dubbelt så lång tid som att istället landa i Dubai, så detta är inte direkt att rekommendera om du flyger från Skandinavien.

Om du trots allt väljer ett flyg till Ras al Khaimah International Airport så kommer du att landa cirka två mil söder om staden. Du tar dig från terminalen till Ras al Khaimah med Al Hamra eller Al Arabia Taxi, eller med Al Hamra Limousine om du vill resa riktigt flott. Många resorter här erbjuder flygplatstransfer, så se till att ha koll på vad som ingår.

Ras al Khaimah – flyg via Dubai

Med största sannolikhet kommer du som inte väljer charterflyg till Ras al Khaimah att landa i Dubai, på världens största flygplats i antalet internationella passagerare räknat. När du landar här är du i gott sällskap med nästan 70 miljoner passagerare varje år.

För att ta dig från den här flygplatsen till Ras al Khaimah är det enklast att ta en taxi om ditt hotell inte erbjuder flygplatstransfer. Taxibolag som använder taxameter är pålitliga och förarna är vänliga och hjälpsamma, och i hela regionen är taxi ett populärt och relativt billigt färdmedel. Det går även att hitta bussar mellan Dubai Airport och Ras al Khaimah Airport. Om du vill ha ett lite mer plånboksvänligt alternativ så kan du sedan ta en buss eller taxi härifrån till Ras al Khaimah istället.

Information om flyg till Ras Al Khaimah

Destinationens flygplats Sharjah Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats SHJ
Destination Sharjah

Populära flyg till Ras Al Khaimah

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.