Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 750 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen


Förslag på billiga flygresor till Taipei

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Taipei

Flyg till

Oavsett om du reser i jobbet eller för nöjes skull kan ett flyg till ge dig inblick i en helt ny värld: Asien. Som en av världens främsta globala städer är känd för sitt rika och varierade affärsutbud. Här hittar du varor av alla slag till fyndpriser.

I gör du naturligtvis mer än bara shoppar. Du utforskar även det spännande lokala köket i de väldoftande gatuköken på de färgsprakande nattmarknaderna. Prova en söt och krämig liu sha, en fyllig ostronomelett eller en glassrulle med jordnötter och koriander. Var lite kulturell och besök ett taoisttempel eller utforska den lokala historien på palatsmuseet, där du kan se historiska artefakter och slappna av på ett traditionellt tehus.

Spara pengar med billiga flyg till

Taiwan må ligga långt bort, men en resa till behöver inte kosta skjortan. Med en lite dyrare biljett tar resan inte mer än drygt 14 timmar, men om du kan tänka dig att lägga till ett par timmar i restid kan du ofta få upp emot 30–40 % rabatt. Använd pengarna du sparar till att provsmaka ett av världens bästa kök i denna livfulla stad eller köp färgstarka asiatiska souvenirer att ta med dig hem.

Ditt flyg till landar

En flygbiljett till tar dig vanligtvis till Taoyuan International Airport (TPE), ungefär fyra mil från . Denna prisvinnande flygplats är Taiwans största, tillika en av världens tio största. Enligt många är flygplatsen också en av Asiens mest lättnavigerade.

Om du skulle ha insett under flygresan att du har glömt att packa något finns det gott om möjligheter att lösa detta redan på flygplatsen. Taoyuan International Airport har ett enormt utbud av butiker, med allt från spel och teknik till kläder och smycken. Det finns till och med ett spa. Om resan skulle ha gjort dig hungrig finns det också ett stort utbud av restauranger som serverar allt från italiensk pasta till fylliga thailändska kokosgrytor.

Med resväskan i hand tar du dig sedan enkelt till ditt hotell i . Taoyuan International Airport har ett stort transportutbud, för alla plånböcker. Du som reser på en liten budget väljer det superbilliga tåget. Bussen är ett lite snabbare alternativ, som inte kostar mycket extra. Tunnelbanan och expresståget är andra prisvärda och snabba alternativ, men taxi går både fortast och är dyrast. Om du planerar att ta dig runt med hyrbil i struntar du i kommunaltrafiken och hämtar istället ut bilnyckeln vid biluthyrningsdisken. Din bil väntar på dig när du landar.