Billiga flygbiljetter till Tarawa

Om Tarawa

Flyg med Expedia till Tarawa

När du söker efter flyg till Tarawa så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Tarawa och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Tarawa erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Tarawa, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Tarawa. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Tarawa på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Tarawa?
Tarawa (TRW-Bonriki Intl.) är den enda flygplatsen i Tarawa.
Hur långt från centrala Tarawa ligger Tarawa (TRW-Bonriki Intl.)?
Det är omkring 17 kilometer mellan Tarawa (TRW-Bonriki Intl.) och centrum i Tarawa. Gör planer för hur du ska ta dig från terminalen till stadskärnan i förväg, så går allt enklare.
Kan jag flyga till Tarawa?
Läs våra reseråd under covid-19 för att få uppdaterad information om att flyga till Tarawa. Här kan du läsa mer om gällande reserestriktioner och om karantän krävs när du anländer.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Tarawa?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Tarawa kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Tarawa med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Tarawa kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Tarawa?
När du reser med flyg till Tarawa landar du på Tarawa (TRW-Bonriki Intl.). Efter att du har passerat alla kontroller och fått tag i ditt bagage är du 17 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Tarawa?
När du ska flyga till Tarawa är alternativen begränsade. Bara ett flygbolag flyger sträckan, så kom ihåg att boka dina biljetter i god tid för att få tag i de biljetter du vill ha.
Vilka flygbolag flyger till Tarawa?
Flygen till Tarawa drivs vanligen av Fiji Airways. En stor del av flygresorna hit har Bekana som avreseort, och Fiji Airways är det ledande flygbolaget på den här rutten.
Hur många direktflyg går det till Tarawa?
Det blir så mycket enklare att flyga till ett nytt resmål om man inte behöver bry sig om mellanlandningar. Om du ska åka till Tarawa kan du glädjas över att det går cirka 2 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Tarawa från?
Många flygresor till Tarawa avgår från flygplatserna i Ba, Treasure Island eller Bekana.
Hur lång tid tar flyget till Tarawa?
Om du ska flyga till Tarawa från Ba tar resan omkring 3 timmar och 5 minuter. Om avreseorten är Treasure Island bör du räkna med att vara i luften i 3 timmar och 5 minuter. Med Bekana som startpunkt ligger Tarawa ungefär 3 timmar och 5 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Tarawa?
Vi har alla stött på några lyckostar som på något sätt kan hitta extremt billiga flygbiljetter vart de än reser. Skulle du vilja veta hur de lyckas? De avvaktar inte till sista stund med att boka. Men stanna inte där. Utvidga sökningen och se om ditt resmål har mer än en flygplats. Biljettpriserna varierar ofta beroende på vilken flygplats du anländer till. Kom även ihåg att jämföra biljettpriser från flera olika flygbolag. Till sist bör du vara beredd på att boka direkt om du hittar ett erbjudande som passar, för priserna kan ändras utan förvarning. Med lite förberedelse och kanske lite tur kan du få tag i ett perfekt flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Tarawa?
Om du inte är förberedd kan en flygresa kännas som en utmaning, men du behöver inte oroa dig. Du behöver bara följa de här användbara tipsen, så kan du inleda din resa till Tarawa utan bekymmer.Packa det här i ditt handbagage:

  • Hemligheten bakom en smidig flygresa är att planera i förväg. Börja med det som är viktigast: ditt pass, resedokument, dina bankkort och viktiga mediciner. Utöver detta bör du ta med dig sådant som kan hålla dig sysselsatt, såsom en mobil eller någonting att läsa. Det kan även vara smart att packa med dig din laddare, ett par öronproppar och en uppblåsbar flygkudde. Sist men inte minst ska du inte glömma att spara plats i väskan för några toalettartiklar och en extra uppsättning kläder.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan över otillåtna saker kan skilja sig från ett flygbolag till ett annat, men en allmän regel är att ingenting vasst, brandfarligt eller explosivt tillåts. Här ingår exempelvis skruvmejslar, knivar, bränsle och blekmedel. Idrottsutrustning som slagträn eller andra saker som skulle kunna skada de övriga passagerarna, exempelvis batonger och skjutvapen, får du inte heller ta med dig ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm flygresa är ofta så enkel som rätt klädval. När du klär dig i lager är du väl förberedd på temperaturväxlingarna ombord och du håller dig varm om det skulle bli kallt i kabinen. Skor med höga klackar och tunga kängor bör du lämna i de incheckade väskorna, även om de normalt är dina favoriter. Ha istället på dig rymliga skor med platt sula, så klarar dina fötter bättre av resan.
  • Du har kanske hört talas om djup ventrombos, även kallat DVT. Tillståndet innebär att blodproppar uppstår, delvis på grund av längre perioder av stillasittande. Det finns dock saker som du kan göra för att minska risken. Du kan exempelvis ha på dig antitrombosstrumpor, dricka mycket vatten och röra på benen och fötterna. Res på dig och gå ett par steg i mittgången eller gör enkla övningar från ditt flygsäte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Tarawa?
Tricket är att ha tänkt igenom allt ordentligt innan du är framme på flygplatsen. På så sätt blir det lättare att stiga ombord på ditt flyg till Tarawa snabbt och lätt. Följ tipsen nedan för att börja din semester på rätt sätt.

  • Kom ihåg att ha ditt pass och boardingpass inom räckhåll. De är vad du kommer att frågas om först i säkerhetskontrollen.
  • Röntgenmaskinen kommer härnäst. Töm dina fickor och lägg av allt som sannolikt skulle trigga larmet, till exempel jackor och bälten. Lägg upp allt på bandet så att det kan passera genom maskinen.
  • Under en kort stund måste du leva utan digital teknologi. Mobilen, surfplattan och alla andra elektroniska enheter ska också skannas.
  • Ska du resa med din favoritparfym? Inga problem. Så länge förpackningen inte rymmer mer än 100 milliliter och du har lagt den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse kan du ta med den på flyget.
  • Det är möjligt att du dessutom måste ta av dig dina skor och låta dem gå genom skannern, så det kan vara praktiskt att bära skor som du lätt kan ta av och på.
  • Flygbolag tillåter inte att du har med dig knivar eller andra vassa föremål ombord. Om du inte kan vara utan dem på din semester måste de ligga i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Tarawa
Destinationens flygplatsTarawa
IATA-kod för ankomstflygplatsABF