Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 750 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen


Förslag på billiga flygresor till Tirana

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Flyg till Tirana

Tirana är Albaniens huvudstad och därtill landets största stad. Staden ligger nära kusten till Adriatiska havet och många bokar billiga flyg till Tirana under sommaren för att njuta av den så kallade albanska rivieran. Flygresor till Tirana anländer på Tirana International Airport Nënë Tereza, Albaniens enda internationella flygplats. Flygplatsen kallas i folkmun Rinas International Airport men eftersom det bara finns en internationell flygplats är det ändå enkelt att hitta rätt om du bokat en resa till Tirana. Flygtiden mellan Stockholm och Tirana är omkring fem timmar inklusive ett stopp på vägen. Avresor från andra städer i Sverige. som Göteborg, kan ta upp till tio timmar.

Boka billiga flygresor till Tirana

Du kan boka en billig flygstol till Tirana om du reser på lågsäsongen under höst och vinter, men det går att hitta billiga resor året runt, särskilt om du kan vara flexibel med din restid eller avresedatum och jämföra olika biljetter. Du kan också spara pengar med en paketresa till Tirana där du bokar hotell, flyg och eventuellt hyrbil på samma gång. Med hyrbil i Tirana kan du se dig omkring längs kusten eller besöka andra orter i närheten. Du kan också köra direkt från flyget till ditt hotell utan att behöva leta annan transport.

Till och från Tirana International Airport

Har du bokat hyrbil för resan kan du hämta upp den vid flygplatsen och köra direkt till ditt hotell i Tirana på runt en halvtimme. Det finns även annan transport du kan använda dig av om du inte vill boka egen bil. Du kan åka till centrala Tirana med buss som avgår varje timme från flygplatsen mellan sex på morgonen och sex på kvällen. Det är det billigaste sättet att ta sig in till staden men inte det snabbaste. Taxi är snabbt och smidigt, särskilt om du bor centralt. Det går även privata minibussar som man kan boka i förväg.

Tur och retur till Tirana för en livlig resa med både stad och strand

Det fina med att resa till Albaniens huvudstad är att du kan roa dig med det bästa från två världar. Särskilt om du har egen transport är det lätt att variera havsbad med shopping och annat i staden. Att flyga till Tirana är perfekt för dig som vill kunna utforma din egen resa och göra olika dagsutflykter efter humör. Redan när du landar kan du se berget Dajti utanför staden och på flygplatsen får du genast en inblick till den livliga men avslappnande kulturen.

Det finns otaliga sevärdheter att besöka för dig som gillar natur och att vara ute i den friska luften. Förutom närheten till kusten kan du också besöka naturreservatet runt Dajti. Här kan du klättra högt och se den fantastiska utsikten eller nöja dig med lättare vandringsleder där du ändå har fin utsikt. Du kan också ta linbana nästan ända upp till toppen om du vill slippa att gå helt och hållet. I centrala Tirana finns landets största museum för historia och det är väl värt ett besök.