Billiga flygbiljetter till Torshavn

Förslag på billiga flygresor till Torshavn

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 332 kr för enkelflyg och 1 731 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
SAS
Atlantic Airways
SAS
Atlantic Airways
SAS
SAS
Atlantic Airways
SAS
SAS

Om Torshavn

Flyg till Torshavn

Torshavn är den största tätorten och huvudstaden på Färöarna. Med ett billigt flyg till Torshavn kan du se närmast orörd natur och uppleva en kultur olik någon annan i Europa. På sommaren kan du besöka Ólavsøkan, en årlig festival som hålls i juli. Där firas den inhemska kulturen och du kan se traditionell dans och andra ceremonier samt äta fisk och skaldjur i världsklass. Boka ett flyg till Torshavn och se vad Färöarna har att erbjuda.

Flygresor till Torshavn

Flyg till Torshavn går oftast via Norge och landar sedan på Vágar flygplats. Därifrån kan du ta dig vidare till ditt hotell i Torshavn med buss eller taxi. Taxi kan bokas på förhand för att göra din resa lite smidigare. Det går även att hyra bil på flygplatsen. Med hyrbil i Torshavn kan du lättare ta dig omkring och se mer av Färöarna under din resa. Eftersom det är en samling öar med få tätorter är hyrbil det bästa sättet att se sig omkring i Torshavn.

Upptäck Torshavn och Färöarna

Färöarna är självstyrande med en del av Danmark. Språket är till största del färöiska – ett språk som liknar isländska men till viss del också norska. Det kan vara svårt att förstå, med det går bra att tala engelska med de flesta. Torshavns arkitektur ger staden en unik charm och eftersom den ligger vid kusten har du också nära till havet Nordsjön. Välj ett hotell i Torshavn nära vattnet om du vill ha en fin utsikt.

Boka ditt flyg till Torshavn

När du reser är det alltid smart att boka hotell och flyg på samma gång. Det kan vara smart att boka en paketresa till Torshavn eftersom det är lätt och smidigt. Det blir dessutom ofta billigare än när du bokar flyg och hotell separat. Se också till att jämföra priser för att hitta billiga flygbiljetter till Torshavn. När du mellanlandar har du också en perfekt chans att lägga till ett resmål på din rutt.

När du bokar din flygresa till Torshavn är det också värt att tänka på klimatet och planera lite i förväg för vad du ska göra under resan. Eftersom vädret är kallt på vintern med mycket snö kan det vara perfekt för den som älskar allt vad det innebär, vare sig det gäller skidåkning eller isvaksfiske. Högsäsongen är dock sommaren och de varmare månaderna under året gör det lättare att sig runt. En del hotell stänger över vintern så det gäller att ta reda på öppningsdatum innan du reser.

Under sommaren kan du också besöka den vackra lagunen i en liten by vid namnet Saksun. Det är runt en timmes bilfärd från Torshavn och under resan kan du dessutom se den otroliga naturen på vägen. Om du bokar ett flyg till Torshavn på sommaren är det högst rekommenderat att du besöker någon av platserna där Lunnefåglarna kan hittas. Vestmannaklipporna är hem till stora kolonier av Lunnefåglar på sommaren och är dessutom en vacker plats i sig. Det tar en timme med bil från Torshavn och du kan övernatta på campingplatsen.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Torshavn

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 332 kr för enkelflyg och 1 731 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

KLM
KLM