Förslag på billiga flygresor till Trosa

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 212 kr för enkelflyg och 428 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Trosa

Om Trosa

Flyg till Trosa

Kullerstensgator, pittoreska små trähus, mysiga kaféer och vackra åpromenader. Allt detta hittar du i charmiga Trosa, precis som en fantastisk skärgård, storslagna skogar och härliga sandstränder. Till denna idyll finns det gott om billiga flyg via antingen Stockholm Arlanda Airport eller Bromma Stockholm Airport som båda ligger inom nära räckhåll.

Det är framför allt under sommarhalvåret som turisterna flockas till Trosa, hitlockade av den vackra naturen, fisket, båtlivet och golfbanorna, men staden är väl värd ett besök även vintertid. Då kan man ge sig ut på långfärdsskridskor på isarna, åka längdskidor längs Trosaån eller kasta sig nedför stadens egen slalombacke! Det finns gott om trevliga hotell i Trosa och via Expedia kan du lätt boka hotellrum samtidigt som du köper dina flygbiljetter.

Enkelt att hitta flyg till Trosa

Även om Trosa ligger avskilt och idylliskt – staden kallas faktiskt ”Världens ände” – är det nära till Stockholms stora flygplatser. Till Stockholm Arlanda Airport är det elva mil och till Bromma Stockholm Airport bara lite drygt sju mil. Från båda dessa flygplatser tar du dig lätt till Trosa med buss eller hyrbil. Ännu närmare ligger Stockholm Skavsta Airport i Nyköping– bara fem mil bort – men hit är det bara aktuellt att flyga om du kommer från utlandet eftersom det inte går några inrikesflyg hit.

Väl på plats i Trosa kan du se fram emot en härlig vistelse. Förutom det idylliska småstadslivet finns det mycket att se även i det omgivande landskapet, så passa gärna på att hyra bil i Trosa.

Stockholm Arlanda Airport – Sveriges största flygplats

Oavsett varifrån i Sverige, eller för den delen resten av världen, du reser hittar du lätt billiga flygresor till Stockholm Arlanda Airport. Varje år passerar cirka 20 miljoner passagerare flygplatsen, vilket med god marginal gör den till Sveriges största. Här finns också ett stort utbud av butiker, restauranger och kaféer och all annan service du kan tänka dig.

Från Stockholm Arlanda Airport tar du dig lätt till Trosa genom att först ta flygbuss eller tåg in till Stockholm och sedan byta till expressbus mot Trosa. I vissa fall går det dock snabbare att i stället åka via Södertälje. Restiden är i båda fallen lite drygt två timmar.

Flyga via Bromma Stockholm Airport

Till Bromma Stockholm Airport går flyg från åtskilliga städer i Sverige, som Göteborg, Malmö, Umeå och Sundsvall, och även vissa europeiska storstäder. Trots att flygplatsen i Bromma är mindre än Stockholm Arlanda Airport finns även här god service med flera restauranger och några butiker. Restiden med buss till Trosa är runt två timmar, men väljer du i stället att hyra bil går resan på bara lite drygt 50 minuter.

Trosa – en stad man gärna kommer tillbaka till

Det är lätt att bli förtjust i Trosa och att sitta på ett utekafé vid Trosaån en ljummen sommarkväll efter en härlig dag i skärgården är en underbar känsla. En weekendresa till Trosa kan bli ett minne för livet – och har du en gång varit här kommer du gärna tillbaka!

Information om flyg till Trosa

Destinationens flygplats Stockholm - Skavsta
IATA-kod för ankomstflygplats NYO
Destination Nyköping