Billiga flygbiljetter till Ushuaia

Förslag på billiga flygresor till Ushuaia

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 124 kr för enkelflyg och 2 207 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas

Om Ushuaia

Flyg med Expedia till Ushuaia

När du söker efter flyg till Ushuaia så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Ushuaia och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Ushuaia erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Ushuaia, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Ushuaia. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Ushuaia på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Ushuaia?
Ushuaia (USH-Malvinas Argentinas Intl.) är den enda flygplatsen du kan resa till i närheten av Ushuaia.
Hur långt från centrala Ushuaia ligger Ushuaia (USH-Malvinas Argentinas Intl.)?
Ushuaia Aerodrome (USH) ligger omkring 17 kilometer från centrum i Ushuaia, så förbered dig på en kort resa in till hjärtat av staden.
Kan jag flyga till Ushuaia?
Gör din flygresa till Ushuaia så smidig som möjligt genom att först besöka vår sida med reseråd under covid-19. Det är ett smidigt sätt att hålla dig informerad om reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Ushuaia?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Ushuaia kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Ushuaia med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Ushuaia kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Ushuaia?
När du landar på Ushuaia (USH-Malvinas Argentinas Intl.) börjar ditt äventyr i Ushuaia på riktigt. Stadens huvudsakliga flygplats ligger cirka 17 kilometer från stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Ushuaia?
Det finns ett antal alternativ om du reser till Ushuaia. Du kan välja bland 2 flygbolag som trafikerar rutten till staden, från 4 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Ushuaia?
Aerolineas Argentinas och Jetsmart Airlines erbjuder flest flygalternativ till Ushuaia, och ett av de vanligaste sätten att resa hit är med ett Aerolineas Argentinas-flyg från Buenos Aires.
Hur många direktflyg går det till Ushuaia?
Att organisera en fantastisk semester i Ushuaia är ingen match när det finns 35 direktflyg att välja mellan varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Ushuaia från?
Många av de populäraste flygen till Ushuaia avgår från Buenos Aires, La Boca eller Dock Sud.
Hur lång tid tar flyget till Ushuaia?
Om du reser från Buenos Aires är du i luften uppemot 3 timmar och 36 minuter innan du landar i Ushuaia. Från La Boca tar flyget omkring 3 timmar och 35 minuter, medan restiden från Dock Sud är 3 timmar och 35 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Ushuaia?
Vi har alla stött på några personer som på något sätt kan få tag i otroligt billiga biljetter vart de än ska åka. Vill du veta hur de gör? De avvaktar inte till sista minuten med att boka. Du skulle också kunna bredda sökningen och jämföra alla olika alternativ. Om din destination har mer än en flygplats är det möjligt att du kan hitta bättre erbjudanden genom att flyga till en flygplats som ligger lite längre bort. Sist men inte minst bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du vet vad priserna brukar vara kan du slå till omedelbart när du väl hittar ett ovanligt lågt pris. De bästa erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Ushuaia?
Vi har sammanställt all information du behöver för att din flygresa ska bli så bekväm som möjligt. Följ bara de här tipsen så tar du dig snabbt igenom alla kontroller och kan börja upptäcka de intressantare delarna av Ushuaia.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första ska du ta med dig ditt pass, alla resedokument, dina bankkort och eventuella mediciner du tar. För det andra vill du nog ha någon typ av underhållning under resan. En bra bok och en surfplatta fullpackad med dina favoritfilmer är bra alternativ. Om du räknar med att ta en tupplur kan en bekväm flygkudde och ett par öronproppar komma väl till pass. Slutligen bör du inte glömma att reservera plats i väskan för några enkla toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig fräsch när du kommer fram.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lämna alla fulla flaskor med balsam och hårgelé i bagaget du checkar in. Alla vätskor i mängder på över 100 milliliter kommer att omhändertas av säkerhetspersonalen. Vassa föremål, som arméknivar, och farliga objekt, exempelvis tändare och bränsle, tillåts inte heller.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din högsta prioritet är att känna dig så avslappnad som möjligt, så välj att klä dig i plagg som andas och glöm inte att ta med en jacka, eftersom det kan bli lite kallt på längre flygresor. Välj alltid välsittande skor med flat sula, eftersom fötterna kan bli lite svullna i luften. Lämna dina högklackade skor och kängorna i dina incheckade väskor.
  • Många har hört talas om djup ventrombos, även kallat DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar uppstår, till följd av långa perioder av stillasittande. Det finns dock sätt att minska risken att drabbas av detta. Du kan exempelvis ha på dig antitrombosstrumpor, dricka mycket och röra på benen. Res på dig och gå ett par steg i mittgången eller gör några övningar i ditt säte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Ushuaia?
Om du har planerat ordentligt innan du anländer till flygplatsen går resan till Ushuaia betydligt enklare. Här har vi sammanställt ett par praktiska tips på hur du kan passera säkerhetskontrollen snabbt och lätt.

  • För det första kommer du behöva visa upp ditt pass och dina resedokument för säkerhetspersonalen. Kom ihåg att ha allt nära tillhands, så att du inte behöver stanna upp och leta.
  • Därefter måste både du och ditt handbagage röntgas. För att se till att allt går smidigt tar du av dig allt som sannolikt skulle aktivera larmet. Saker som dina hörlurar, ditt bälte och din jacka måste passera igenom maskinen.
  • Dina elektronikenheter, såsom bärbara datorer och mobiler, måste också inspekteras. Men oroa dig inte. Du är snart online igen.
  • Reser du med din nya parfym? Inga problem. Så länge behållaren rymmer max 100 milliliter och du förvarar den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse får du lov att ta med den i ditt handbagage.
  • Det är möjligt att du också måste ta av dina skor och lägga dem på bandet, så det kan vara en god idé att bära skor som du lätt kan ta av och på.
  • Flygbolagen tillåter inte att du tar med dig vassa föremål i handbagaget. Om du tvunget måste ha med dem under din semester måste du lämna dem i ditt incheckade bagage.

Information om flyg till Ushuaia
Ankomstflygplats
Malvinas Argentinas Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats
USH
Destination
Ushuaia
Pris tur-och-retur
2 207 kr