Billiga flygbiljetter till Vilhelmina

Förslag på billiga flygresor till Vilhelmina

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 486 kr för enkelflyg och 2 900 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight

Om Vilhelmina

Flyg med Expedia till Vilhelmina

När du söker efter flyg till Vilhelmina så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Vilhelmina och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Vilhelmina erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Vilhelmina, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Vilhelmina. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Vilhelmina på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Vilhelmina?
Om du reser med flyg behöver du inte fundera länge på vilken flygplats du ska välja. Vilhelmina har bara en, Vilhelmina (VHM).
Hur långt från centrala Vilhelmina ligger Vilhelmina (VHM)?
VHM ligger cirka 11 kilometer från centrala Vilhelmina, så förbered dig på en kort resa in till hjärtat av staden.
Kan jag flyga till Vilhelmina?
Gör flygresan till Vilhelmina så smidig som möjligt genom att först läsa våra reseråd under covid-19. Det är ett bra sätt att hålla dig informerad om aktuella reserestriktioner, inklusive krav på karantän och de senaste rekommendationerna.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Vilhelmina?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Vilhelmina kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Vilhelmina med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Vilhelmina kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Vilhelmina?
Innan du bokar ditt flyg till Vilhelmina kan det vara bra att avgöra vilken flygplats som har bäst läge. Om du anländer till Vilhelmina (VHM) har du 11 kilometer in till stadskärnan, medan Storuman (SQO) ligger omkring 65 kilometer från stadens centrum.
Hur många flygbolag flyger till Vilhelmina?
Det finns bara ett flygbolag som kan erbjuda flyg till Vilhelmina, så det finns kanske inte så gott om alternativ. Därför kan det vara smart att boka långt i förväg.
Vilka flygbolag flyger till Vilhelmina?
Flygen till Vilhelmina drivs ofta av Amapola. Merparten av flygresorna hit avgår från Lycksele, och Amapola är det populäraste flygbolaget på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Vilhelmina?
Det är mycket smidigare att resa med flyg till en ny ort om man kan undvika mellanlandningar. Om du ska åka till Vilhelmina är de goda nyheterna att det går cirka 10 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Vilhelmina från?
Flygen till Vilhelmina från Lycksele är vanligtvis de som säljer slut fortast.
Hur lång tid tar flyget till Vilhelmina?
Restiden från Lycksele till Vilhelmina är vanligtvis runt 25 minuter, så sätt dig tillrätta, koppla av och se en bra film.
Hur hittar man det billigaste flyget till Vilhelmina?
Avvakta inte till precis innan avfärden med att boka dina flygbiljetter. Det tipset har du kanske fått höra från flera vana resenärer. Om du bokar i god tid får du fler alternativ att välja mellan, och flygpriserna är ofta lägre. Men stanna inte där. Bredda sökningen och se om ditt resmål har mer än en flygplats. Biljettpriserna skiljer sig ofta beroende på vilken flygplats du landar på. Kom ihåg att även jämföra alternativ från flera olika flygbolag. Sist men inte minst ska du vara beredd på att boka med en gång när du väl har hittat ett bra erbjudande, för priserna kan ändras fort. Med lite förberedelse och kanske lite tur kan du leta fram det perfekta flygpriset!
Hur tar man sig igenom flygresan till Vilhelmina?
Oavsett avreseort kan din flygresa genomföras utan problem, om du bara är väl förberedd. Vi har gjort en lista med praktiska tips som kan hjälpa dig se till att din semester i Vilhelmina inleds på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan bli en stressfri upplevelse, om du bara planerar din packning på rätt sätt. För det första behöver du ett par rena strumpor, någonting intressant att läsa och lite toalettartiklar, som en hårborste och läppbalsam. För det andra bör du spara plats i väskan för en bärbar dator med laddare, viktiga mediciner och kanske en flygkudde. Till sist måste du komma ihåg att ta med dig ditt pass, alla dina resedokument samt lite extra pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan med förbjudna saker varierar mellan flygbolagen, men en allmän regel är att ingenting brandfarligt, explosivt eller vasst är tillåtet. Här ingår bland annat rakblad, skruvmejslar, blekmedel och aerosolburkar. Idrottsutrustning som golfklubbor eller andra saker som hade kunnat skada de övriga passagerarna, såsom ammunition och pepparsprej, är inte heller tillåtna ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Nyckeln till en bekväm flygresa är inte mer komplicerad än rätt val av kläder. När du klär dig i lager är du väl förberedd på den växlande temperaturen ombord och du kan klara av att hålla dig varm om det blir svalt i kabinen. Högklackade skor och sandaler bör du packa ner i dina incheckade väskor, även om de normalt är ditt favoritval. Gå istället i välsittande skor med platt sula, så kommer dina fötter att tacka dig.
  • Du har förmodligen hört talas om djup ventrombos, även kallat DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar uppstår, delvis på grund av längre perioder utan rörelse. Det finns dock saker som du kan göra för att minska risken. Du kan till exempel ta på dig kompressionsstrumpor, dricka mycket och röra på benen och fötterna. Gå lite fram och tillbaka i flygets mittgång eller försök göra lite övningar i ditt säte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Vilhelmina?
Om du är väl förberedd innan du kommer till flygplatsen blir din resa till Vilhelmina mycket enklare. Här har vi sammanställt ett par behändiga tips på hur du kan passera säkerhetskontrollen utan problem.

  • Först och främst måste du presentera ditt pass och dina resedokument för personalen. Se till att du har allt inom räckhåll, så att du slipper leta.
  • Härnäst väntar röntgenmaskinen. Töm fickorna och lägg av allt som sannolikt skulle få larmet att gå, till exempel skärp och hörlurar. Lägg upp allt på bandet så att det kan passera genom maskinen.
  • Alla dina elektronikenheter, som surfplattor och mobiler, ska också skannas.
  • Handkräm, hårolja och alla andra vätskor eller geler i ditt handbagage måste ligga i förpackningar som rymmer max 100 milliliter. Dessutom måste allting få plats i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det är möjligt att du dessutom måste ta av dig skorna och låta dem gå genom skannern, så det kan vara en bra idé att ha på dig skor som du kan ta av och på utan problem.
  • Ta inte med dig någonting som är förbjudet ombord. Om du ska ta vassa eller spetsiga föremål med dig på semestern är du tvungen att packa ner dem i ditt incheckade bagage, annars kommer de att omhändertas av säkerhetspersonalen.

Information om flyg till Vilhelmina
Destinationens flygplatsVilhelmina
IATA-kod för ankomstflygplatsVHM
DestinationVilhelmina
Flygpris2 900 kr

Populära flyg till Vilhelmina

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 486 kr för enkelflyg och 2 900 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

FlexFlight
FlexFlight