Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Resor till Hammam Sousse 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Planera din semester i Hammam Sousse med Expedia

  • Boka erbjudanden på semesterpaket för 2021 nu! Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Hammam Sousse. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Topphotell i Hammam Sousse

Iberostar Selection Diar El Andalus
Iberostar Selection Diar El Andalus
5 out of 5
BP 40, Port El Kantaoui
Hämta priser
4.3/5Excellent! (160 recensioner)

"Allt är dåligt rum, mat, altt..."…"

Recension från 9 jan. 2020

Iberostar Selection Diar El Andalus
APARTMENT KANTAOUI SEASIDE
APARTMENT KANTAOUI SEASIDE
Rue de méditérranée, Port El Kantaoui, Sousse Governorate
Priset är 202 kr per natt mellan 7 mars och 8 mars
4.6/5Wonderful! (7 recensioner)

"Points postifs : super emplacement (à proximité du port el kantaoui, plage de sable fin à 2 min à pieds, cafés), résidence récente et calme, responsable disponible et à l'écoute, lave et sèche linge en libre service. À ameliorer : manque quelques élements dans l'appartement comme 1 grand miroir, ..."…"

Recension från 30 aug. 2020

APARTMENT KANTAOUI SEASIDE
El Kantaoui Center and Spa
El Kantaoui Center and Spa
4 out of 5
Boulevard du 14 Janvier 2011, Port El Kantaoui, Sousse Governorate
Hämta priser
2.9/5 (98 recensioner)
Bra

"Den var bra!"…"

Recension från 5 aug. 2018

El Kantaoui Center and Spa
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Spara tid och pengar med ett paketerbjudande till Hammam Sousse

Det är lätt att boka flyg och boende tillsammans via Expedia. Detta är ett av de smidigaste sätten att spara pengar på din resa. Du väljer bara det flyg och boende du tycker om och samlar dem i en paketresa. Boka en extra natt i Hammam Sousse med de extra pengarna. Gläd dig åt besparingar på upp till $603 genom att boka ett paket. Med oss har du alltid runt 400 flygbolag och 321,000 hotell världen över att välja från.

Vanliga frågor och svar

Var ska man bo i Hammam Sousse?
Din semester i Hammam Sousse är inte fullständig förrän du har upplevt Plage de Port El Kantaoui. Varför inte boka ett boende nära denna uppskattade attraktion?
Vilka är de bästa hotellen i Hammam Sousse?
Marhaba Palace och Seabel Alhambra Beach Golf & Spa - All Inclusive är två av de mest omtyckta boendena i Hammam Sousse. Innan du fattar ditt beslut skulle du kunna titta närmre på deras bekvämligheter och omdömen.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Hammam Sousse?
Du måste fundera över dina prioriteringar för att hitta svaret på den frågan. Vanligtvis hittar du de bästa erbjudandena i , medan i regel är dyrare. Hammam Sousse lockar flest turister i , så om du föredrar en mer avslappnad resa passar bättre.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Hammam Sousse?
Det kan vara svårt att veta vilken tid som är rätt för att boka din semester i Hammam Sousse, men generellt sett gäller att ju tidigare du bokar din biljett, desto bättre pris får du. I vissa fall är det möjligt att boka både flyg och hotell nästan 12 månader innan avfärd. Bli inte orolig om du längtar efter en sista minuten-resa, för du hittar hela tiden nya oslagbara erbjudanden på Expedia.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Hammam Sousse?
Att boka alla delar av din semester tillsammans gör att du får riktigt bra priser, så boka flyg, bil och hotell i ett smidigt paket. Expedia har inte bara hotell, utan dessutom semesterbostäder, hus vid stranden och rymliga boenden. Dina alternativ är nästan oändliga.