Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Hyra bil med Hertz

Sedan Hertz grundades i Illinois 1918 har de blivit en av de största hyrbilsfirmorna i världen. De har närmare 10 000 kontor världen över, med både företagsägda kontor och franchiser. Hertz hyrbilar finns tillgängliga såväl i städer som på mindre orter, och du kan självklart hämta din bil på flygplatsen. De har allt från miljövänliga hybridbilar till sportbilar och minibussar. Hertz har även företagsprogram för regelbundna företagskunder.

Var kan jag hitta Hertz hyrbilar?

Oavsett vilken del av världen som har fångat ditt intresse finns det troligtvis ett Hertz-kontor i närheten. Vill du utforska Brasilien? Hämta din hyrbil hos Hertz i Rio de Janeiro och ge dig ut på vägarna. Du behöver inte ens vänta tills du kommer in till centrum innan du hämtar din hyrbil. Du kan hämta din bil redan på flygplatsen. De många kontoren i London gör märket till ett bra alternativ om du anländer till Storbritanniens livliga huvudstad. Du kan hämta din hyrbil hos Hertz på Heathrow Airport, välja ut en bil hos Hertz på Gatwick Airport eller hyra en bil på Hertz i London om du vill tillbringa några dagar med att utforska staden innan du ger dig ut på vägarna.

Vilka bilar och erbjudanden har Hertz?

Reser du till en populär destination där Hertz har ett stort kontor kan du hitta ett fullt utbud att välja från. Fun Collection och Family Collection är enkla och prisvärda kategorier med unika, kompakta bilar som snabbt kan ta dig och hela familjen ut till kusten eller på landet. Green Collection passar bättre för resenärer som reser på en budget. Bilarna i denna kategori är bränslesnåla och prisvärda och är ofta hybridbilar med mindre utsläpp. Hertz försäkringar varierar från land till land. Du bör först undersöka om din nuvarande bilförsäkring täcker hyrbilar. Spädbarnsstolar och GPS går att köpa till. De har även en bränslepolicy som säger att du både hämtar och lämnar bilen med full tank. Se även till att du har obegränsat antal mil innan du ger dig ut på en lång bilresa. Vill du ha mer information om biluthyrning kan du kontakta Expedia på 08-517 613 78.