Hyrbil i European Union

Sök och jämför från bilföretag i European Union

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i European Union

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i European Union
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i European Union?
Vi förstår att även de mest välsmidda av planer kan ändras i sista stund. Därför har du ofta möjlighet att få en fullständig återbetalning på din förskottsbetalade hyrbil om du avbokar minst sex timmar innan upphämtning. Du finner säkert alla uppgifter du behöver i hyrbilsavtalet, men om du undrar något kan du också besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i European Union?
De flesta semesterfirare i European Union väljer att boka en ekonomibil. Många förare tycker om dem eftersom de är prisvärda och bränslesnåla, och den lilla storleken gör det enkelt att röra sig i storstäder med små parkeringsutrymmen. Men du har naturligtvis fler valmöjligheter. Du kan till exempel välja ut allt från mellanstora bilar till premiumbilar. Vare sig du räknar med att stanna inom European Union eller hoppas på att göra längre upptäcktsresor har vi en hyrbil som passar.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i European Union med Expedia?
Titta på betygen och recensionerna, välj ut en bra biltyp och jämför priser från de populäraste varumärkena. Expedia gör det lätt att hitta rätt semesterbil. Kombinera bokningen av hyrbil i European Union med din bokning av hotell och flyg så kan du köra iväg med mer pengar kvar på kontot.
Vad behöver man för att hyra bil i European Union?
När du hämtar ut nycklarna behöver du presentera ett körkort och ett kreditkort i samma namn. Ta reda på om leverantören har fler krav innan du reser, till exempel ett försäkringsintyg.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i European Union?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina uppgifter och boka sedan din drömbil. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i European Union eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett bra pris.
Var kan jag hyra en bil i European Union om jag är under 25?
Några företag i European Union hyr ut bilar till förare under 25 och andra gör det inte. Reglerna skiljer sig mellan leverantörer, så var noga med att göra din efterforskning. Vissa uthyrare tar en extraavgift för kunder mellan 21 och 24. Läs noga igenom villkoren, så att du vet vad du ska förvänta dig.