Hyrbil i Lindesberg

Sök och jämför från bilföretag i Lindesberg

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Lindesberg per dag?
Den senaste veckan var det lägsta priset per dag för en plånboksvänlig hyrbil i Lindesberg .
Kan man hyra bil på Örebro Airport (ORB)?
Sixt och Hertz ligger nära Örebro Airport (ORB), så du kan snabbt och enkelt hämta upp ditt fordon och inleda semesteräventyret.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Lindesberg?
Läs igenom ditt hyrbilsavtal för att vara på den säkra sidan, men majoriteten av alla bokningar ger dig rätt till en fullständig återbetalning, om du kontaktar oss åtminstone sex timmar före upphämtningstiden. Det finns dock en del undantag. Du hittar mer information i bokningsbekräftelsen och i vår kundtjänstportal.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Lindesberg?
Med ett eget fordon blir det enklare att utforska området. Lindesberg är en utmärkt startpunkt, men du kan hitta så mycket mer att uppleva i regionen. Fyll bagageluckan med allt du behöver och ge dig av för att kolla in de här utflyktsmålen:

  • Du kommer att lägga märke till den speciella atmosfären så fort du anländer till Stockholm. Staden ligger ungefär 160 kilometer utanför Lindesberg och har en hel del intressanta sevärdheter att besöka, som Fotografiska museet.
  • Uppsala, cirka 140 kilometer bort, kan också bjuda in till många roliga nöjen. Undrar du var du ska börja? Museum Gustavianum kommer inte att göra dig besviken.
  • Din semester är inte helt komplett innan du har upplevt Botaniska trädgården. Detta omtyckta naturområde ligger ungefär 290 kilometer utanför Lindesberg, och här kan du verkligen andas ut och njuta av omgivningen.

Varför ska man hyra bil i Lindesberg med Expedia?
Expedia är helt rätt plats att gå till när du vill boka en hyrbil. Vi har leverantörer att välja och vraka mellan i Lindesberg, och vi jobbar hårt på att ta fram de bästa alternativen åt dig. Med våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan du samla förmåner vid varenda bokning, och om du slår ihop alla dina bokningar till en paketresa till Lindesberg sparar du ännu mer. Hyrbil, hotell, flyg och aktiviteter – Expedia har allt du behöver samlat på en och samma plats.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Lindesberg med Expedia?
Granska vårt breda urval av hyrbilar, läs recensioner och betyg och jämför priserna från pålitliga leverantörer. Med några få klick hjälper Expedia dig att få tag i de bästa erbjudandena för din semesterbil. Har du redan bokat boende och flyg? Lägg till en hyrbil i Lindesberg för att spara lite till.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Lindesberg?
Förare på minst 18 år med ett giltigt körkort kan hyra bil i Lindesberg. Somliga hyrbilsfirmor debiterar dock en extra avgift för förare under en viss ålder, så du bör ta reda på vilken ålder detta gäller för samt hur hög avgiften är innan du bokar. Det kan även finnas begränsningar rörande vilka sorters fordon som unga förare kan hyra. Andra åldersgränser gäller normalt för exempelvis specialfordon och lyxbilar.
Vad behöver man för att hyra bil i Lindesberg?
Du ska presentera ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Vill du slippa hyrbilsföretagets ordinarie försäkring? Då behöver du nog även bevisa att du har en annan försäkring. Kraven kan skilja sig från leverantör till leverantör, så glöm inte att läsa på ordentligt i förväg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Lindesberg?
De två bästa hyrbilspriserna i Lindesberg under den senaste veckan var respektive . Det kan man verkligen kalla en bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Lindesberg?
Ja, och du kan hitta din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara dina reseuppgifter så ger vi dig prisvärda alternativ från flera välkända leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Lindesberg om jag är under 25?
Om du som är under 25 kan hyra en bil i Lindesberg eller inte beror ofta på vilken uthyrare du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för förare mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna kategori. Det är en bra idé att gå igenom uthyrarens villkor för att slippa stora kostnader när du hämtar bilen.