Hyrbil i Mellansverige

Sök och jämför från bilföretag i Mellansverige

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Mellansverige

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Mellansverige
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Mellansverige?
Vi förstår att planer kan ändras med kort varsel. Därför har du i de flesta fall rätt att få en fullständig återbetalning på din förskottsbetalade hyrbil om du avbokar minst sex timmar före den planerade upphämtningen. Du finner nog all information du behöver i hyrbilspolicyn, men i annat fall kan du även gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Mellansverige?
Minibilar är den populäraste hyrbilskategorin i Mellansverige, och de passar helt perfekt när utflykterna är korta och parkeringsfickorna är små. Eftersom de dessutom är bränsleeffektiva kan du också spara pengar medan du tar dig runt längs gatorna i staden. Men du kan naturligtvis hitta även större alternativ. Mellanstora, fullstora eller lyxiga – vi kan nog plocka fram allihop.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Mellansverige med Expedia?
Titta på betygen och recensionerna, välj ut en bra biltyp och jämför erbjudanden från de populäraste varumärkena. Expedia gör det enkelt att hitta rätt bil för semestern. Kombinera din bokning av hyrbil i Mellansverige med din bokning av flyg och hotell så kan du köra iväg med mer pengar kvar på kontot.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Mellansverige?
Förare som är 18 år eller äldre får hyra bil i Mellansverige. Observera att en hel del hyrbilsbolag debiterar en tilläggsavgift om föraren är under en viss ålder för att täcka den höjda risken för olyckor. Ofta får unga förare inte heller hyra särskilda typer av fordon, som premium- och lyxbilar. Granska hyresvillkoren innan du åker för att undvika tråkiga överraskningar senare.
Vad behöver man för att hyra bil i Mellansverige?
Du behöver åtminstone två saker: ditt körkort och ett kreditkort. Hyrbilsbolaget erbjuder en försäkring som är valfri, och vill du inte utnyttja den kan du också behöva bevisa att du omfattas av en egen försäkring. Gå igenom avtalet innan du reser för att undvika tråkiga överraskningar.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Mellansverige?
Oavsett om du planerar att hålla dig omkring Mellansverige eller vill utforska ett större område kan du enkelt boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i din reseinformation samt upphämtnings- och avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta enastående erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Mellansverige om jag är under 25?
Ålderspolicyer skiljer sig mellan uthyrare, så det är bra att läsa på lite. Har du lyckats hitta en biluthyrare i Mellansverige som hyr ut till personer under 25 år? Underbart! Tänk då på att extra avgifter kan tillkomma. Allt du behöver veta hittar du i företagets villkor.