Hyrbil i Norra Europa

Sök och jämför från bilföretag i Norra Europa

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Norra Europa

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Norra Europa
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Norra Europa?
Du borde kunna få en full återbetalning för din förskottsbetalade bokning om du hör av dig till oss och avbokar senast sex timmar innan du skulle ha hämtat ut nycklarna. Gå igenom hyrbilsavtalet för att få mer information, och vår kundtjänstportal skulle också kunna vara till hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Norra Europa?
Du bestämmer själv vad du helst vill ha. En större modell passar bra om du reser i grupp, medan en premiumbil gör att du kan ta dig runt i stil. Du kan också välja en bil i ekonomiklass, vilket är det främsta valet i Norra Europa. De är prisvärda och bränslesnåla, och de fungerar ofta utmärkt för par, soloresenärer och andra som inte behöver så mycket utrymme. De kan vara särskilt lämpliga om du tänker ta dig fram i större städer, eftersom du lätt kan komma in i trånga parkeringsutrymmen.
Varför ska man hyra bil i Norra Europa med Expedia?
Om du är ute efter en hyrbil i Norra Europa kan du få hjälp av Expedia. Med våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan du få förvånansvärt mycket rabatt, och med hyrbilsföretag att välja mellan har du tillgång till ett brett utbud. Vill du spara ännu mer? Kombinera då dina olika bokningar till en paketresa. Vi gör det enkelt för dig att planera allt inför resan, från flyg och boende till aktiviteter och hyrbil.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Norra Europa med Expedia?
Expedia hjälper dig att hitta de bästa priserna. Du behöver bara jämföra erbjudandena från de främsta företagen och slå till på det alternativ som passar dig bäst. Vill du sätta dig bakom ratten med mer pengar kvar på kontot? Då ska du slå ihop bokningen av hyrbil i Norra Europa med din flyg- och hotellbokning.
Vad behöver man för att hyra bil i Norra Europa?
I normala fall ska du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn när du hämtar ut hyrbilen. Om du väljer att inte utnyttja hyrbilsföretagets vanliga försäkring kan du också behöva bevisa att du täcks av en egen försäkring. Villkoren skiljer sig mellan de olika leverantörerna, så det är alltid en bra idé att undersöka vad som gäller innan du reser.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Norra Europa?
Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange dina resdatum och boka sedan ett fordon som faller dig i smaken. Oavsett om du ska stanna i Norra Europa eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett utmärkt pris.
Var kan jag hyra en bil i Norra Europa om jag är under 25?
Åldersvillkoren kan skilja sig mellan olika företag, så det är bra att läsa på lite. Har du hittat en biluthyrare i Norra Europa som hyr ut till förare under 25 år? Underbart! Tänk då på att ytterligare avgifter kan tillkomma. All information du behöver finns i uthyrarens villkor.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Norra Europa?
Försäkringarna skiljer sig åt beroende på många olika faktorer, såsom åldern på föraren och vad det är för typ av fordon. Glöm inte att läsa hyrbilsföretagets avtal noggrant innan du betalar för bokningen.