Hyrbil i Örby

Sök och jämför från bilföretag i Örby

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Topperbjudanden på hyrbilar i Örby

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Örby
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Örby per dag?
Ta dig fram utan problem i Örby. Hyrbilspriserna började på bara denna vecka, och när det inte kostar mer än så kan du definitivt hitta ett bra alternativ.
Kan man hyra bil på Göteborg (GOT-Landvetter)?
Hertz och Sixt ligger bara ett par kilometer från Göteborg (GOT-Landvetter), så när du väl har landat dröjer det inte länge förrän du kan kasta dig ut på vägarna.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Örby?
Vi förstår att även de bäst smidda planerna kan ändras i sista minuten. Därför har du ofta möjlighet att få en full återbetalning av din förskottsbetalning om du avbokar mer än sex timmar före den planerade upphämtningen. Du finner nog all information som behövs i hyrbilsavtalet, men i annat fall kan du även gå till vår kundtjänstportal.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Örby?
Med en egen hyrbil blir det lätt att utforska området. Örby är en bra början, men du kan finna så mycket mer att uppleva i regionen. Fyll bagageluckan med allt du kan behöva och ge dig av för att kolla in de här besöksmålen:

  • Helsingborg ligger omkring 160 kilometer från Örby och erbjuder gott om attraktioner. Börja gärna med att stanna till vid Kärnan, som brukar betraktas som en av stadens höjdpunkter.
  • Linköping, omkring 200 kilometer bort, är en annan ort som du borde inkludera i resplanen. Kom ihåg att besöka Saab Arena när du ändå är här.
  • Om du behöver komma ut ur staden en stund bör du åka till DBW:s botaniska trädgård, runt 330 kilometer från Örby. Här har du verkligen en chans att andas ut i den friska luften.

Varför ska man hyra bil i Örby med Expedia?
Det finns olika hyrbilsleverantörer att välja mellan i Örby, så att boka den perfekta hyrbilen går enkelt med Expedia. Om du skapar en paketresa genom att slå ihop hyrbilsbokningen med dina flyg- och hotellbokningar så kan du spara ännu mer på din resa till Örby. Oavsett om du letar efter en liten, billig bil eller ett riktigt lyxalternativ kan Expedia erbjuda nyckeln till ditt nästa äventyr.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Örby?
I Örby måste du som förare vara minst 18 år gammal för att få lov att hyra bil. Förare under en viss ålder kan dessutom räkna med en extra avgift och andra begränsningar från de flesta hyrbilsbolag. Tilläggsavgiften täcker den ökade olycksrisken, och begränsningarna brukar avse vilka typer av fordon som är tillgängliga. Förare med mindre erfarenhet kan exempelvis vara tvungna att hålla sig till kompakta, små eller medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Örby?
Innan du kan sätta dig tillrätta i din hyrbil i Örby behöver du visa upp ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du inte tänker utnyttja leverantörens normala försäkring kan du även behöva visa att du täcks av en annan försäkring. Villkoren skiljer sig, så läs hyrespolicyn noga innan du genomför bokningen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Örby?
Det har nog funnits en mängd glada hyrbilsförare i Örby på sista tiden. Under veckan som gick var de lägsta hyrbilspriserna respektive per dag.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Örby?
Oavsett om du planerar att hålla dig omkring Örby eller vill utforska ett större område kan du enkelt boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i dina resdatum samt upphämtnings- och avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta fantastiska erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Örby om jag är under 25?
Du behöver läsa villkoren hos de hyrföretag i Örby som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut extra avgifter, och det är bäst att veta om detta innan du kommer till uthyrningskontoret så att du kan anpassa din budget. Varje hyrbilsföretag har sina egna villkor för unga förare, så det lönar sig att läsa på.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Örby?
Vill du ha mer information om hyrbilsförsäkringar ska du läsa igenom hyrbilsfirmans villkor och regler innan du betalar för din bokning.