Hyrbil i Örebro

Sök och jämför från bilföretag i Örebro

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Örebro

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Örebro
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Örebro per dag?
Det billigaste priset för en hyrbil i Örebro den senaste veckan var . Att ha tillgång till en egen bil under semestern gör det lättare för dig att ta dig fram i området.
Kan man hyra bil på Örebro Airport (ORB)?
Sixt och Hertz ligger i närheten av Örebro Airport (ORB), så du kan snabbt och enkelt hämta upp din bil och ge dig av.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Örebro?
Du hittar information om återbetalningar i vår kundtjänstportal. Oftast kan du få en full återbetalning om bokningen avbokas sex timmar eller mer innan du skulle ha hämtat ut bilen. Det är dock en bra idé att granska avtalet för att se om det finns några undantag.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Örebro?
Inte för små och inte för stora – kompakta fordon är det populäraste valet bland en stor mängd turister i Örebro. De här bilarna är bränsleeffektiva samt lätta att hantera, vilket gör dem perfekta för att ta sig runt i staden. En kompakt bil erbjuder större utrymme än en ekonomibil, vilket gör det lite bekvämare att utforska omgivningen. Föredrar du någonting större? Då kan du gå igenom utbudet av stora eller mellanstora hyrbilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Örebro?
Med en egen bil blir det enkelt att utforska närområdet. Örebro är förstås en bra början, men du hittar så mycket mer att uppleva i närheten. Fyll din bagagelucka med allt du behöver och ge dig av för att kolla in de här utflyktsmålen:

  • Stockholm ligger cirka 160 kilometer från Örebro och lockar med en mängd sevärdheter. Du kan börja med att stanna till vid Fotografiska museet, som är en av höjdpunkterna i staden.
  • Uppsala, runt 150 kilometer bort, kan också bjuda in till många roliga nöjen. Undrar du var du ska börja? Museum Gustavianum är vårt förstahandsval.
  • Efter allt ditt körande sitter det fint med en paus i naturen vid Botaniska trädgården. Området ligger runt 260 kilometer från Örebro.

Varför ska man hyra bil i Örebro med Expedia?
Det finns många goda anledningar att boka din nästa hyrbil med Expedia. Vi har hyrbilsleverantörer att välja bland i Örebro, och med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan du få så mycket som möjligt för pengarna. Vill du spara ännu mer? Då kan du kombinera hyrbilen med flyg, boende och aktiviteter för att skapa ett semesterpaket till Örebro. Ju mer du bokar med Expedia, desto mer sparar du.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Örebro?
Normalt måste du vara 18 år eller äldre för att hyra bil i Örebro. Observera dock att vissa hyrbilsbolag tar ut en tilläggsavgift om föraren är under en viss ålder. Reglerna och villkoren skiljer sig beroende på leverantör, så undersök detta innan du slutför bokningen. Vill du hyra särskilda biltyper, som en stadsjeep eller en premiumbil, kan det dessutom finnas en högre åldersgräns.
Vad behöver man för att hyra bil i Örebro?
Du behöver åtminstone två saker: ett körkort och ditt kreditkort. Hyrbilsföretaget erbjuder en valfri standardförsäkring, och om du väljer att inte köpa till den kan du också vara tvungen att bevisa att du redan har en annan försäkring. Gå igenom hyresavtalet innan du åker för att slippa överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Örebro?
De två lägsta priserna för en hyrbil i Örebro under veckan som gick var respektive . Det är vad vi skulle kalla en riktigt bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Örebro?
Ja, det kan du. Vi samarbetar med välkända leverantörer som erbjuder långtidsuthyrning av bilar i alla kategorier. Boka ett av våra erbjudanden för långtidsuthyrning och utforska varje centimeter av Örebro.
Var kan jag hyra en bil i Örebro om jag är under 25?
Du behöver gå igenom villkoren hos de hyrbilsfirmor i Örebro som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut extra avgifter, och det är bäst att veta detta i förväg så att du kan anpassa din budget. Varje uthyrare har sina egna regler för unga förare, så det lönar sig att läsa på.