Hyrbil i Punta Cana

Sök och jämför från bilföretag i Punta Cana

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Punta Cana

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Punta Cana
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Punta Cana per dag?
Hyrbilspriserna började på endast om dagen den här veckan. Med så fina priser är en lokal hyrbil en billig lösning om du vill utforska attraktioner i Punta Cana.
Kan man hyra bil på Punta Cana (PUJ-Punta Cana Intl.)?
När du har anlänt till Punta Cana (PUJ-Punta Cana Intl.) behöver du bara åka ett par kilometer till Hertz eller Payless. Snart sitter du i förarsätet till din hyrbil och är på väg att utforska resmålet.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Punta Cana?
Oroa dig inte. När du avbokar din hyrbilsbokning åtminstone sex timmar före upphämtningstiden har du förmodligen rätt till en fullständig återbetalning. Det är dock en god idé att kontrollera hyrbilsavtalet, eftersom det finns en del undantag. Besök vår kundtjänstportal om du är osäker över något.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Punta Cana?
De flesta turister i Punta Cana bokar en bil i ekonomiklass. Många förare gillar dem eftersom de är billiga och bränslesnåla, och den mindre storleken gör det enkelt att röra sig i folkrika städer med trånga parkeringsutrymmen. Men du har förstås fler alternativ. Du kan till exempel välja ut en mellanstor bil, en premiumbil eller en stadsjeep. Vare sig du tänker stanna i Punta Cana eller ser fram emot längre utflykter har vi en bil som passar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Punta Cana?
Välj ut en hyrbil, ta emot nycklarna och förbered dig på att ta del av allt vad Punta Cana har att erbjuda. Men missa inte att även utforska närområdet, där du hittar spännande besöksmål som de här:

  • Du kommer att lägga märke till den unika atmosfären så fort du är framme i Santo Domingo. Staden ligger omkring 160 kilometer utanför Punta Cana och har en hel del spännande platser att uppleva, såsom Quisquey-stadion.
  • La Romana, runt 65 kilometer bort, kan också locka med många roliga stunder. Vet du inte riktigt var du ska börja? Casa de Campo-marinan är en av våra favoriter.
  • Om du vill komma bort från staden en stund bör du åka till Pico Isabel de Torres, cirka 280 kilometer från Punta Cana. Här har du verkligen möjlighet att gå ner i varv och njuta av den vackra naturen.

Varför ska man hyra bil i Punta Cana med Expedia?
Expedia är rätt plats att vända dig till när du vill boka en hyrbil. Vi har olika hyrbilsleverantörer att välja mellan i Punta Cana, och vi gör allt för att hitta de bästa möjliga alternativen åt dig. Med våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan du samla förmåner vid varje bokning, och slår du ihop alla dina bokningar till en paketresa till Punta Cana kan du spara ännu mer. Hyrbil, aktiviteter, hotell och flyg – Expedia har allt du behöver på en och samma plats.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Punta Cana med Expedia?
Det är enkelt att hitta kanonbra erbjudanden med Expedias hjälp. Det är bara att välja bil, datum som passar samt upphämtnings- och avlämningsplats – sen kan du jämföra priser från de främsta varumärkena. Du sparar ännu mer om du kombinerar din bokning av hyrbil i Punta Cana med din bokning av flyg och hotell.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Punta Cana?
I Punta Cana måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal. De flesta hyrbilsfirmor tar ut en extra avgift om föraren är under en viss ålder, och reglerna brukar variera från plats till plats. Det kan även finnas en annan åldersgräns och andra krav för särskilda biltyper, till exempel lyxbilar eller stadsjeepar, så kom ihåg att läsa igenom hyresavtalet ordentligt innan du slutför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Punta Cana?
Innan du kan sätta dig tillrätta i din hyrbil i Punta Cana måste du visa upp ett körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du inte vill utnyttja hyrbilsleverantörens vanliga försäkring kan du även behöva bevisa att du redan har en annan försäkring. Reglerna kan skilja sig, så gå igenom hyrespolicyn noga innan du bokar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Punta Cana?
De två lägsta hyrbilspriserna i Punta Cana under veckan som gick var respektive . Det är vad vi skulle kalla en riktigt fin affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Punta Cana?
Ja, och du kan hitta din drömbil på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara din reseinformation så får du fantastiska alternativ från flera välkända leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Punta Cana om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra ett fordon i Punta Cana eller inte beror ofta på vilken uthyrare du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för förare mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna kategori. Det kan vara bra att läsa igenom uthyrarens villkor för att slippa stora kostnader när du hämtar bilen.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Punta Cana?
Vill du ha ytterligare information om försäkringar kan du läsa leverantörens villkor och regler innan du genomför bokningen.