Hyrbil i Punta Cana

Sök och jämför från bilföretag i Punta Cana

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Punta Cana

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Punta Cana
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Punta Cana per dag?
Ta dig fram på egen hand i Punta Cana. Priserna för hyrbilar började på så lite som denna vecka, och när det inte kostar mer än så kan du definitivt hitta något alternativ som passar.
Kan man hyra bil på Punta Cana (PUJ-Punta Cana Intl.)?
Hertz och Payless ligger endast en kort sträcka från Punta Cana (PUJ-Punta Cana Intl.), så när du väl har landat dröjer det inte lång tid innan du kan ge dig av med din hyrbil.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Punta Cana?
När du avbokar din hyrbilsbokning åtminstone sex timmar innan den avtalade upphämtningstiden borde du ha rätt till en full återbetalning. Det finns dock några undantag, så det är en bra idé att kontrollera hyrbilspolicyn och din bokningsbekräftelse. Om du inte hittar svaren där kan du besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Punta Cana?
Mini, mellanstor eller stor – du avgör själv vad som skulle passa bäst för dig. I Punta Cana är ekonomibilar den populäraste modellen. De är små, bränslesnåla och lätta att hantera, vilket gör dem till ett perfekt val för gatorna inne i städer. Men det bästa av allt är för många det låga priset, som gör att du får mer pengar över till att se dig omkring på resmålet.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Punta Cana?
Med ett eget fordon blir det lätt att åka på upptäcktsfärder i området. Punta Cana är förstås en bra början, men du kan hitta så mycket mer att uppleva häromkring. Fyll ditt bagageutrymme med allt du behöver och ge dig ut på vägarna för att kolla in de här utflyktsmålen:

  • Ungefär 160 kilometer från Punta Cana ligger Santo Domingo, som är ett uppskattat resmål bland en mängd resenärer. Attraktioner som Parque Colon kan se till att du inte har tråkigt under din vistelse.
  • Samana, omkring 120 kilometer bort, kan också utlova massor av roliga stunder. Har du svårt att bestämma dig för vad du ska se först? Playa Rincon är ett populärt alternativ.
  • Din vistelse är inte komplett innan du har besökt Pico Isabel de Torres. Denna berömda naturplats ligger ungefär 280 kilometer från Punta Cana, och här kan du verkligen njuta av den friska luften och den vackra omgivningen.

Varför ska man hyra bil i Punta Cana med Expedia?
Expedia är definitivt rätt plats att gå till om du ska hitta en hyrbil. Vi har hyrbilsleverantörer att välja mellan i Punta Cana, och vi gör allt för att plocka fram de bästa möjliga alternativen åt dig. Med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan du få förmåner vid varje bokning, och kombinerar du dina bokningar i ett semesterpaket till Punta Cana kan du spara ännu mer. Hyrbil, hotell, flyg och aktiviteter – Expedia har allt du behöver på en och samma plats.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Punta Cana?
Förare på minst 21 år får ge sig ut på vägarna i Punta Cana med hyrbil. Om du är under en viss ålder får du nog betala en extra avgift, och valet av fordonsklass är oftast begränsat till små eller medelstora bilar. Du kan även vara tvungen att betala för en mer omfattande försäkring. Kom ihåg att alltid fylla i förarens ålder när du bokar hyrbil för att få reda på om några särskilda regler gäller.
Vad behöver man för att hyra bil i Punta Cana?
Att hyra bil i Punta Cana är en enkel match. Oftast är det enda som behövs ett giltigt körkort och ett kreditkort. När du har hittat det perfekta fordonet ska du dock gå igenom avtalet noga för att kontrollera att leverantören inte har fler krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Punta Cana?
Baserat på priserna från den senaste veckan kostar de billigaste hyrbilarna i Punta Cana om dagen. Det näst lägsta priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Punta Cana?
Ja, så du behöver inte boka om din hyrbil mitt i semestern. Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina resdatum och reservera en bil som är din så länge du vill.
Var kan jag hyra en bil i Punta Cana om jag är under 25?
Du behöver läsa villkoren hos de hyrbilsfirmor i Punta Cana som du är intresserad av. Om du är under 25 år debiterar några företag ytterligare avgifter, och det är bäst att veta detta innan du hämtar bilen så att du inte får några överraskningar. Varje hyrbilsföretag har sina egna regler för unga förare, så det lönar sig att vara påläst.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Punta Cana?
Det beror helt på din ålder, vilken typ av fordon du vill boka och ett flertal andra faktorer. Kom ihåg att gå igenom försäkringens regler och villkor ordentligt innan du betalar för bokningen.