Hyrbil i Sala

Sök och jämför från bilföretag i Sala

Foto av L1naaa

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Sala

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Sala
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Sala per dag?
Priserna för hyrbilar började på endast per dag den här veckan. Med så fina priser är en lokal hyrbil ett budgetvänligt färdsätt om du vill utforska sevärdheter i Sala.
Kan man hyra bil på Västerås Hässlö Airport (VST)?
När du har anlänt till Västerås Hässlö Airport (VST) kan du snabbt ge dig av för att hyra en bil på Sixt, som ligger bara ett par kilometer från terminalen.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Sala?
Du kan normalt få en fullständig återbetalning för din förskottsbetalade hyrbilsbokning om du kontaktar oss och avbokar senast sex timmar innan du skulle ha hämtat ut bilen. Läs igenom din bokningsbekräftelse för att hitta all information, och vår kundtjänstportal kan också vara till hjälp.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Sala?
Med en hyrbil blir det lätt att utforska närområdet. Sala är en bra början, men du kan finna så mycket mer att uppleva i trakten. Fyll bagageluckan med allt som behövs och ge dig av för att kolla in de här platserna:

  • Runt 100 kilometer utanför Sala ligger Stockholm, som är ett uppskattat resmål bland många resenärer. Attraktioner som Fotografiska museet ser till att du inte har tråkigt när du är här.
  • Uppsala, runt 60 kilometer bort, är ett annat resmål som borde finnas med i resplanen. Kom ihåg att besöka Museum Gustavianum när du ändå är här.
  • Din vistelse är inte komplett förrän du har upplevt DBW:s botaniska trädgård. Denna omtyckta naturplats ligger omkring 270 kilometer från Sala, och här kan du verkligen andas ut och njuta av omgivningen.

Varför ska man hyra bil i Sala med Expedia?
Flera års erfarenhet av att hjälpa turister över hela världen att hitta kanonerbjudanden har gjort Expedia till den perfekta platsen att vända sig till när man ska hyra bil. Vi har olika hyrbilsleverantörer att välja bland i Sala, och de kan erbjuda allt från ekonomiska, mindre alternativ till stora stadsjeepar. Varför inte kombinera din bokning av hyrbil med bokningen av flyg, hotell och aktiviteter så att du sparar ännu mer? Med allt från semesterpaket till exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan Expedia hjälpa dig att slå dig ner bakom ratten till ett lägre pris.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Sala med Expedia?
Det är enkelt att hitta bra erbjudanden med Expedias hjälp. Allt du behöver göra är att välja din favoritbil, datum som passar samt upphämtnings- och avlämningsplats – sen kan du jämföra priserna från de populäraste företagen. Du sparar ännu mer om du slår samman din bokning av hyrbil i Sala med din flyg- eller hotellbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Sala?
I Sala måste du som förare vara 18 år eller äldre för att få hyra bil. Förare under en viss ålder bör dessutom räkna med en tilläggsavgift och andra begränsningar från de flesta hyrbilsfirmor. Tilläggsavgiften täcker den höjda skaderisken, och begränsningarna avser ofta vilka fordonstyper som erbjuds. Mindre erfarna förare kan exempelvis behöva hålla sig till kompakta, små och medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Sala?
Innan du kan slå dig ner i din hyrbil i Sala behöver du visa upp ett giltigt körkort och ett kreditkort. Om du inte tänker köpa till hyrbilsleverantörens vanliga försäkring kan du också behöva bevisa att du har en annan försäkring. Reglerna och villkoren skiljer sig, så läs igenom hyrespolicyn ordentligt innan du bokar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Sala?
Baserat på uppgifter från de senaste sju dagarna kostar de billigaste hyrbilarna i Sala per dag. Det näst bästa priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Sala?
Ja, det kan du. Vi samarbetar med pålitliga företag som erbjuder långtidsuthyrning av alla biltyper. Boka ett av våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck sedan varje hörn av Sala.
Var kan jag hyra en bil i Sala om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra en bil i Sala eller inte beror ofta på vilket hyrbolag du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för förare mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna grupp. Det är en bra idé att gå igenom uthyrarens villkor för att undvika oförutsedda kostnader vid hyrdisken.