Hyrbil i Skandinavien

Sök och jämför från bilföretag i Skandinavien

;

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

;

Topperbjudanden på hyrbilar i Skandinavien

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Skandinavien
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Skandinavien?
Ta det lugnt. När du avbokar din bokning sex timmar eller mer före den planerade upphämtningstiden har du vanligtvis rätt att få en fullständig återbetalning. Det är dock alltid en god idé att läsa igenom hyrbilsreglerna, eftersom vissa undantag gäller. Gå till vår kundtjänstportal om du har några frågor.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Skandinavien?
Om du tänker spendera tid i städer kan det vara smart att satsa på ett mindre alternativ, såsom en ekonomibil. Det här är den främsta typen av hyrbil i Skandinavien, och med en sådan bil kan du utan problem ta dig fram på stadens gator och smyga in i trånga parkeringsfickor. Men det finns naturligtvis andra alternativ också. Vill du ha lite mer utrymme till att sträcka ut benen kan du gå igenom vårt sortiment med mellanstora och stora bilar. Det finns dessutom premiumbilar för dig som verkligen gillar att resa i stil.
Varför ska man hyra bil i Skandinavien med Expedia?
Det finns många goda anledningar att hyra bil med Expedia, från våra exklusiva medlemspriser till våra smidiga semesterpaket. Om du reser till Skandinavien har du hyrbilsleverantörer att välja mellan, med fordon för alla smaker och budgetar. Om du vill spara ännu mer kan du slå ihop din bokning av hyrbil med dina bokningar av hotell och flyg. När du är redo att ge dig ut på vägarna kan vi hjälpa dig att komma iväg.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Skandinavien med Expedia?
Expedia hjälper dig att få bästa möjliga pris. Det är bara att jämföra de olika erbjudandena från de ledande företagen och slå till på det alternativ som passar dig bäst. Vill du ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar i semesterkassan? Då ska du slå ihop din bokning av hyrbil i Skandinavien med din hotell- och flygbokning.
Vad behöver man för att hyra bil i Skandinavien?
Merparten av alla hyrbilsleverantörer kommer att kräva två saker: ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du ska välja bort den ordinarie försäkringen kan du dessutom behöva bevisa att du har en egen försäkring. Granska policyn noga så att du vet vad som behövs när det är tid att hämta upp nycklarna.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Skandinavien?
Ja. Expedia samarbetar med pålitliga företag som erbjuder långtidsuthyrning av alla biltyper. Titta på våra erbjudanden för långtidsuthyrning och utforska varje vrå av Skandinavien.
Var kan jag hyra en bil i Skandinavien om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra en bil i Skandinavien eller inte beror ofta på vilken hyrfirma du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för förare mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det är en bra idé att läsa igenom uthyrarens villkor för att slippa stora kostnader vid disken.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Skandinavien?
Hyrbilsförsäkringarna skiljer sig åt beroende på flera olika faktorer, som förarens ålder och fordonets typ. Kom ihåg att granska hyrbilsleverantörens villkor och regler ordentligt innan du bokar.