Hyrbil i Södra Sverige

Sök och jämför från bilföretag i Södra Sverige

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Södra Sverige

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Södra Sverige
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Södra Sverige?
Vi förstår att även de bäst smidda planerna kan ändras i sista stund. Därför har du normalt rätt att få en fullständig återbetalning om du avbokar mer än sex timmar innan upphämtningstiden. Du finner säkert all information du behöver i hyrbilskontraktet, men om du inte hittar vad du letar efter där kan du också besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Södra Sverige?
Vill du smyga fram i en minihyrbil, glida runt i en premiumbil eller boka något mellanting, som en bil i medelstor klass? Det främsta valet i Södra Sverige är en kompakt modell. De är ofta bränslesnåla samt lätta att manövrera och parkera, vilket passar utmärkt om du rör dig längs gatorna inne i staden. De ger dig också lite större utrymme än ekonomimodeller, men de är fortfarande ett billigt alternativ.
Varför ska man hyra bil i Södra Sverige med Expedia?
Flera års erfarenhet av att hjälpa turister från världens alla hörn att hitta kanonerbjudanden har gjort Expedia till den perfekta platsen att vända sig till för att hyra bil. Vi har hyrbilsleverantörer att välja mellan i Södra Sverige, och de erbjuder allt från mindre fordon till något som rymmer hela familjen. Vad sägs om att slå ihop din bokning av hyrbil med bokningen av flyg, hotell och aktiviteter så att du kan spara ännu mer? Med allt från paketresor till medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan Expedia hjälpa dig att slå dig ner bakom ratten till ett lägre pris.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Södra Sverige med Expedia?
Att leta fram det bästa erbjudandet på hyrbil i Södra Sverige är busenkelt med Expedia. Välj vilken biltyp du vill ha, lägg till ett par detaljer och jämför de olika priserna från ledande varumärken. Vad sägs om att även lägga till hotell och flyg i bokningen? Du kan få fantastiska erbjudanden om du bygger ihop ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Södra Sverige?
I normala fall behöver du vara minst 18 år för att få hyra bil i Södra Sverige. Observera dock att vissa hyrbilsbolag debiterar en tilläggsavgift om du är under en viss ålder. Reglerna och villkoren varierar beroende på leverantör, så undersök detta innan du bokar. Vill du hyra särskilda biltyper, som lyxbilar eller stadsjeepar, kan det även finnas en högre åldersgräns.
Vad behöver man för att hyra bil i Södra Sverige?
När du hämtar ut bilen behöver du visa upp ett körkort och ett kreditkort i samma namn. Kontrollera om hyrbilsfirman har fler krav innan du reser, till exempel ett intyg som visar att du är försäkrad.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Södra Sverige?
Ja, och du kan hitta din drömbil på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara dina reseuppgifter så får du prisvärda erbjudanden från flera välkända leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Södra Sverige om jag är under 25?
Åldersvillkoren kan skilja sig mellan uthyrare, så du behöver läsa på lite. Har du hittat en biluthyrare i Södra Sverige som hyr ut till förare under 25 år? Vad bra! Tänk då på att ytterligare avgifter kan tillkomma. All information du behöver finns i företagets villkor.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Södra Sverige?
Om du vill hitta ytterligare information om försäkringar kan du läsa igenom hyrbilsfirmans villkor och regler innan du betalar för din bokning.