Hyrbil i Södra Sverige

Sök och jämför från bilföretag i Södra Sverige

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Södra Sverige

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Södra Sverige
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Södra Sverige?
Vi håller med om att flexibilitet är viktigt. Därför erbjuder många förskottsbetalade bokningar en full återbetalning, om avbokningen utförs åtminstone sex timmar innan upphämtningstiden. Det kan dock vara en bra idé att läsa igenom hyrespolicyn noga, eftersom det förekommer en del undantag. Om du inte hittar svaren där går du till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Södra Sverige?
Vill du ta dig runt i en minibil, lyxa till det med en premiumbil eller boka något mittemellan, som en bil i medelstor klass? Det främsta valet i Södra Sverige är en kompakt modell. De brukar vara bränslesnåla samt lätta att manövrera och parkera, vilket passar perfekt om du ska röra dig inne i städer. De ger dig också lite större utrymme än bilar i ekonomiklass, men de är fortfarande ett billigt alternativ.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Södra Sverige med Expedia?
Att få tag i bästa möjliga erbjudande på hyrbil i Södra Sverige är busenkelt med Expedias hjälp. Välj vilken biltyp du vill ha, lägg till ett par detaljer och jämför priserna från populära varumärken. Varför inte lägga till även boende och flyg i bokningen? Du kan lyckas få tag i otroliga erbjudanden genom att bygga ihop ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Södra Sverige?
Förare som är 18 år eller äldre får ge sig ut på vägarna i Södra Sverige med en hyrbil. Om du är under en viss ålder får du förmodligen betala en extra avgift, och valet av fordonstyp är vanligtvis begränsat till kompakta, små eller medelstora bilar. Du kan dessutom behöva betala för en mer omfattande försäkring. Glöm inte att alltid fylla i förarens korrekta ålder när du bokar hyrbilen för att kunna få reda på om det finns några särskilda regler och villkor.
Vad behöver man för att hyra bil i Södra Sverige?
Att hyra en bil i Södra Sverige är ingen match. Normalt är det enda som behövs ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. När du har hittat den perfekta hyrbilen bör du dock läsa igenom hyrespolicyn noga för att försäkra dig om att det inte finns fler krav.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Södra Sverige?
Oavsett om du planerar att hålla dig i närheten av Södra Sverige eller vill utforska en större del av området kan du enkelt boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i din reseinformation och upphämtnings-/avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta oslagbara erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Södra Sverige om jag är under 25?
Om du är en ung förare som vill hyra bil i Södra Sverige bör du läsa hyrfirmornas policyer. Några hyr ut till förare under 25 och andra gör inte det, och det kan dessutom tillkomma extra avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att undvika oönskade avgifter vid upphämtning bör du se till att du vet exakt vad du kan förvänta dig.