Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Boka hyrbil med Expedia i Sundsvall

Hyra bil i Sundsvall

Sundsvall kallas ibland Norrlands huvudstad, och här finns ett stort utbud av både nöje, shopping och spännande sevärdheter. Hyr en bil med Expedia så når du lätt allt du vill se.

Enkelt att hyra bil

Det är enkelt att hyra bil med Expedia. Om du kommer med flyg till Sundsvall kan du hyra bil redan på flygplatsen. Vad vill du ha för bil? Här finns hyrbilar i såväl ekonomi- som lyxklass till bra priser. Behöver du någon extrautrustning som en barnstol eller GPS? Vi hjälper dig!

Mitt i Sverige?

Boka en resa till Sundsvall, ta hyrbilen och åk på utflykt till Sveriges geografiska mittpunkt Ytterhogdal. Här finns en markerad led fram till den exakta punkten där du kan sätta ned din fot. Observera dock att flera platser gör anspråk på titeln …

Kustnära biltur

Om du är ute och turistar har vi ett förslag: strunta i E4:an och åk söderut med hyrbilen längs kustvägen, som är en 75 km lång naturskön turistväg. Här bjuds vackra vyer och ett pärlband av små mysiga fiskelägen som påminner om hur viktigt fisket var förr i tiden. Idag satsar man ofta på delikatesser mat från havet, som rökt sik med nybakt bröd eller inlagd sill. Reser du med barn? Stanna till på resan och ta ett dopp i Bergafjärden, en 800 m lång och barnvänlig långgrund sandstrand. Garanterat populärt!

Med jobbet i Sundsvall

Är du Sundsvall å arbetets vägnar? Då är det både praktiskt och prisvärt att hyra bil. Om du ska besöka kunder runt om i Sundsvallstrakten tar du dig enkelt fram med bil. Här är det lätt att köra och lagom med trafik. Dessutom får du plats med allt presentationsmaterial i bilen. Efter en lång arbetsdag är det härligt att sjunka ner i hyrbilens mjuka säten och snabbt komma hem till hotellet. Passa på att även boka billigt boende i Sundsvall med Expedia. Kanske är du här på konferens? Sundsvall är en stor konferensstad. Varför inte hyra en bil och se dig om i trakten?

Stenstaden

1888 brann stora delar av Sundsvall ned i Sveriges största stadsbrand och 9 000 av stadens 11 000 invånare blev hemlösa. Med hjälp av försäkringspengar och donationer från rika träpatroner byggdes staden upp igen, men nu helt i sten för att undvika att något liknande skulle hända igen. Inte undra på att Sundsvalls centrum kallas för Stenstaden! Med hyrbil kan du köra den pampiga 44 m breda Esplanden fram och beundra de påkostade husen, varav flera idag är kulturmärkta. Den djärve kan parkera bilen på någon av de många gratisparkeringarna och följa med upp på en takvandring – med hjälm och sele förstås!

Döda fallet – vattenfallet utan vatten

Förr forsade vattnet fram här, men 1796 torrlades Storforsen genom en naturkatastrof. Nu finns här Döda fallet, en magisk plats med jättegrytor och spännande bergsformationer. Från Sundsvall åker du hit med din hyrbil längs den vackra Inlandsleden – följ bara den brunvita skyltningen!

Upptäck Sundsvall

Utforska Sundsvall med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!