Hyrbil i Zinkgruvan

Sök och jämför från bilföretag i Zinkgruvan

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Zinkgruvan

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Zinkgruvan
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Zinkgruvan per dag?
Det bästa priset för en hyrbil i Zinkgruvan denna vecka var . En egen bil på semestern gör att du lättare kan ta dig dit du vill.
Kan man hyra bil på Örebro Airport (ORB)?
Sixt och Hertz ligger endast en liten bit utanför Örebro Airport (ORB), så när du har landat dröjer det inte lång tid förrän du kan kasta dig ut på vägarna.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Zinkgruvan?
Om du behöver ändra dina planer kan du få en fullständig återbetalning på majoriteten av alla hyrbilsbokningar med förskottsbetalning, så länge avbokningen sker minst sex timmar före upphämtningstiden. Läs igenom ditt hyrbilsavtal för säkerhets skull, eftersom några undantag finns. Du kan hitta mer information i din resplan, och du kan alltid besöka vår kundtjänstportal.
Varför ska man hyra bil i Zinkgruvan med Expedia?
Det går att boka allt som behövs för resan med Expedia, inklusive hyrbil. Vi ser till att du får ett så bra pris som möjligt från någon av våra olika leverantörer i Zinkgruvan. Vare sig du söker efter flyg och hotell eller hyrbil och aktiviteter kan Expedia presentera fina medlemspriser och exklusiva erbjudanden. Slå ihop alla dina olika bokningar till en paketresa till Zinkgruvan, så sparar du ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Zinkgruvan med Expedia?
Att leta fram ett så bra erbjudande som möjligt på hyrbil i Zinkgruvan är en enkel match med lite hjälp från Expedia. Välj vilken biltyp du vill ha, lägg till några detaljer och jämför priser från populära företag. Varför inte lägga till även flyg och boende i din bokning? Du kan få fantastiska erbjudanden om du skapar ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Zinkgruvan?
Du behöver vara minst 18 år gammal, men det finns vissa regler kopplade till ålder som du bör känna till innan du bokar din hyrbil i Zinkgruvan. Är du under en viss ålder kommer somliga hyrbilsföretag debitera en extra avgift och begränsa vilka fordon du får hyra. Hur hög avgiften är och vem den gäller för varierar beroende på leverantör, så glöm inte att läsa på noga och jämföra reglerna.
Vad behöver man för att hyra bil i Zinkgruvan?
Majoriteten av alla hyrbilsbolag kräver två saker: ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du tänker välja bort standardförsäkringen kan du också behöva bevisa att du omfattas av en egen försäkring. Granska villkoren noga så att du vet vad som gäller när det är tid att hämta ut bilen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Zinkgruvan?
De två lägsta hyrbilspriserna i Zinkgruvan under de senaste sju dagarna var respektive . Det är vad vi kallar en riktigt fin affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Zinkgruvan?
Ja, det finns ingen anledning att boka en ny hyrbil mitt i semestern. Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina reseuppgifter och hitta en bil som är din under en hel månad.
Var kan jag hyra en bil i Zinkgruvan om jag är under 25?
Ålderspolicyer skiljer sig mellan olika företag, så du behöver göra lite efterforskning. Har du lyckats hitta en biluthyrare i Zinkgruvan som hyr ut till förare under 25 år? Underbart! Var då medveten om att ytterligare avgifter kan tillkomma. All information du behöver hittar du i uthyrarens villkor.