Hyrbil i Zinkgruvan

Sök och jämför från bilföretag i Zinkgruvan

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Zinkgruvan

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Zinkgruvan
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Zinkgruvan per dag?
Du behöver inte tömma bankkontot för att ta dig fram i Zinkgruvan. Den här veckan började priserna för en hyrbil på bara .
Kan man hyra bil på Örebro Airport (ORB)?
Sixt och Hertz ligger i närheten av Örebro Airport (ORB), så du kan snabbt och enkelt hämta upp din hyrbil och ge dig iväg.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Zinkgruvan?
Vi är medvetna om att även de mest välsmidda av planer kan ändras i sista minuten. Därför har du i de flesta fall rätt att få en fullständig återbetalning på din förskottsbetalade hyrbil om du avbokar minst sex timmar före den planerade upphämtningen. Du finner nog alla uppgifter du behöver i hyrbilsavtalet, men i annat fall kan du även besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Zinkgruvan?
Vare sig för små eller för stora – våra kompakta fordon är det bästa valet för många semesterfirare i Zinkgruvan. Dessa bilar är mycket bränsleeffektiva samt lätta att parkera och hantera, vilket gör dem utmärkta för att ta sig fram i stadstrafik. Ett kompakt fordon erbjuder större utrymme än en ekonomibil, vilket gör det lite bekvämare att utforska området. Skulle du föredra något större? Då kan du gå igenom vårt utbud av stora eller mellanstora hyrbilar.
Varför ska man hyra bil i Zinkgruvan med Expedia?
Du har olika hyrbilsföretag att välja bland i Zinkgruvan, så att boka ett perfekt fordon blir inte svårt med Expedia. Om du skapar ett semesterpaket genom att slå ihop hyrbilsbokningen med dina bokningar av hotell och flyg så kan du spara ännu mer på din resa till Zinkgruvan. Oavsett om du letar efter en liten, budgetvänlig bil eller ett lyxigare alternativ kan Expedia erbjuda nyckeln till ditt nästa äventyr.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Zinkgruvan med Expedia?
Att hitta ett så bra erbjudande som möjligt på hyrbil i Zinkgruvan är ingen match med Expedias hjälp. Välj vilken biltyp du vill ha, lägg till ett par detaljer och jämför de olika priserna från ledande varumärken. Varför inte även lägga till hotell och flyg i din bokning? Du kan få otroliga erbjudanden genom att skapa ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Zinkgruvan?
I Zinkgruvan ska du vanligtvis vara minst 18 år. Många hyrbilsfirmor tar ut en extra avgift om föraren är under en viss ålder, och reglerna kan variera från leverantör till leverantör. Det kan även finnas en annan åldersgräns och andra krav för särskilda biltyper, som stadsjeepar och lyxbilar, så se till att läsa igenom hyresavtalet noggrant innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Zinkgruvan?
Du kommer att behöva minst två saker: ett körkort och ditt kreditkort. Hyrbilsföretaget kommer att erbjuda dig en standardförsäkring som är valfri, och om du inte tänker använda den kan du även vara tvungen att bevisa att du har en annan försäkring. Granska hyresavtalet innan du åker för att undvika överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Zinkgruvan?
De två bästa hyrbilspriserna i Zinkgruvan under veckan som gick var respektive . Det är vad vi skulle kalla en riktigt bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Zinkgruvan?
Ja, det finns ingen anledning att boka en ny hyrbil halvvägs genom semestern. Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina resdatum och hitta en bil som är din så länge du vill.
Var kan jag hyra en bil i Zinkgruvan om jag är under 25?
Några företag i Zinkgruvan hyr ut bilar till förare under 25 och andra gör inte det. Ålderspolicyer kan skilja sig mellan leverantörer, så var noga med att göra din efterforskning. Vissa uthyrare debiterar ytterligare avgifter för förare mellan 21 och 24. Gå noga igenom villkoren, så att du vet vad du ska förvänta dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Zinkgruvan?
Om du vill ha ytterligare information om försäkringar ska du läsa igenom leverantörens villkor och regler innan du slutför bokningen.