Hyrbil i Zürich

Sök och jämför från bilföretag i Zürich

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Zürich

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Zürich
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det per dag att hyra en bil på Zürich (ZRH)?
Baserat på priserna den senaste veckan är det lägsta priset på en hyrbil på Zürich (ZRH) endast 1,014 kr. Boka ett av våra högkvalitativa fordon och kör dit vägen tar dig.
Kan man hyra bil på Zürich (ZRH)?
Hyrbilsfirmorna på Zürich (ZRH) ligger vid Airport Center på våning 1. Här kan du hyra bil från till exempel Avis, Alamo eller Budget, men även National och Thrifty/Dollar brukar ha många fina erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil på Zürich (ZRH)?
Du bör titta närmare på leverantörens villkor för att vara säker, men generellt sett är du berättigad till full återbetalning om du har förbetalt din hyrbil och avbokar minst sex timmar innan du skulle ha varit vid hyrdisken. Det finns dock vissa undantag. Besök vår kundtjänstportal om du behöver mer information.
Varför ska man hyra bil på Zürich (ZRH) med Expedia?
Expedia erbjuder ett brett sortiment med hyrbilar på Zürich (ZRH), vilket gör det lätt att boka rätt fordon för semestern. Om du dessutom lägger ihop bokningarna av hyrbil, hotell, flyg och aktiviteter till en smart paketresa kan du spara en hel del på ditt nästa stora äventyr. Oavsett om du letar efter en liten och ekonomisk bil eller ett elegant lyxalternativ kan Expedia erbjuda nyckeln till en härlig semester.
Hur gör man för att hitta de bästa hyrbilserbjudandena på Zürich (ZRH) med Expedia?
Gå igenom recensioner och betyg, välj bilklass och jämför priser och avgifter från de ledande hyrbilsleverantörerna. Expedia gör det lättare att få ett bra pris när du ska boka en hyrbil, och om du kombinerar din hyrbilsbokning på Zürich (ZRH) med din bokning av flyg och boende kan du spara ännu mer pengar.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil på Zürich (ZRH)?
Som förare måste du vara minst 21 år för att kunna hyra en bil på Zürich (ZRH). Är du ung ska du räkna med att få betala en tilläggsavgift, så ta reda på reglerna och villkoren hos din specifika hyrbilsleverantör innan du slutför bokningen.
Vad behövs för att hyra bil på Zürich (ZRH)?
Villkoren brukar variera lite mellan olika leverantörer, men i normala fall är allt du behöver ett körkort och ett kreditkort. Vill du inte använda dig av hyrbilsfirmans försäkring måste du sannolikt även visa upp att du redan har en annan försäkring.
Hur mycket kostar den billigaste hyrbilen på Zürich (ZRH)?
Veckan som gick kostade den billigaste hyrbilen 1,014 kr per dag. Att priserna är så fina på Zürich (ZRH) innebär att dina semesterdrömmar snart kan gå i uppfyllelse.
Kan man hyra bil i en månad eller längre på Zürich (ZRH)?
Ja, det kan du. Vi har ett brett sortiment med allt från prisvärda minibilar till lyxiga premiumbilar. Ange dina reseuppgifter på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning och välj ut den fordonstyp du vill ha, så hjälper vi dig att hitta ett så bra pris som möjligt för din hyrbil på Zürich (ZRH).
Var hittar man en hyrbil på Zürich (ZRH) om man är under 25?
Det beror på många olika faktorer. Vi rekommenderar att du jämför de olika hyrbilsbolagen på Zürich (ZRH) för att få veta om de hyr ut till förare under 25 och om de debiterar några extra avgifter. Det gör du lättast genom att titta närmre på deras hyrbilsavtal. Det är aldrig roligt med tråkiga överraskningar vid hyrbilsdisken, så se till att du är fullt medveten om vilka villkor som gäller innan du åker.