Resor till Islay Island 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Islay Island och spara

Topphotell i Islay Island

Islay House
Islay House
3.5 out of 5
Islay House, Bridgend, Islay Island, Skottland
Priset är 1 181 kr per natt mellan 1 nov. och 1 nov.
4.7/5 Exceptional! (76 recensioner)
Underbart vackert renoverat stäle
"Underbart ställe med vacker natur och fint renoverat hotell med en underbar charm. Personalen borde vara lite mer service inriktade med tanke på priset de tar för vistelsen där. Men övervägande behålliningen är ett underbart charmigt ställe med en fantastisk bar som ni absolut inte får missa. bartendern ..."

Recension från 11 juni 2018

Islay House
The Machrie Hotel & Golf Links
The Machrie Hotel & Golf Links
4 out of 5
The Machrie Hotel & Golf LInks, Islay Island, Skottland
Priset är 1 771 kr per natt mellan 1 nov. och 1 nov.
4.8/5 Exceptional! (68 recensioner)
"This hotel is stunning, from interior design, food, staff and golf course. Not forgetting the stunning view and beach. Actually don't want to share it, want to keep it all to myself."

Recension från 6 juli 2021

The Machrie Hotel & Golf Links
Glenegedale House
Glenegedale House
5 out of 5
Glenegedale, Islay Island, Skottland
Priset är 2 007 kr per natt mellan 31 okt. och 31 okt.
4.9/5 Exceptional! (40 recensioner)
"Helt underbara värdar kan starkt rekommendera detta B&B"

Recension från 21 juli 2018

Glenegedale House
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Strandsemester i Islay Island

Luta dig tillbaka vid kusten och njut av havsbrisen som smeker ditt ansikte på din semester i Islay Island. Om du aldrig har varit här förut vill du kanske ta en promenad och leta efter unika snäckskal som en souvenir från din resa till Islay Island. Boka ett hotell på kort avstånd från Traigh Machir, en ståtlig kustremsa endast 11 kilometer från stadskärnan. Vi kan även erbjuda prisvärda semesterpaket till Islay Island lite närmare Kilnaughton Beach, ett annat utmärkt alternativ i området.

Bra att veta om Islay Island

  • Det är något magiskt med att vara nära vattnet. Om att bo på promenadavstånd till en solig strand är din uppfattning av en härlig semester kan du titta närmre på våra strandhotell i Islay Island för att se vad du har att se fram emot.
  • En hel del turister väljer även att boka privata semesterhus när de åker till staden. Oavsett om du reser med barnen eller är ute efter romantiska stunder med din partner hittar du alla bekvämligheter du behöver för en oförglömlig semester. Ellister Lodge - Luxury Islay Self-catering, Year-round och Vrbo Property är några bra alternativ.

Vanliga frågor och svar