Populära flyg med KLM

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Nya recensioner för KLM

Feb 16, 2020

Älskar resa med KLM

Jan 2, 2020

servicen var bra även om planet var sen

Nov 15, 2019

Extra service

Aug 7, 2019

Fanns ingen WiFi

Jul 29, 2019

Captains greeting in person instead of intercom was unexpected and personal

Jun 26, 2019

Improvements: wi-fi

May 11, 2019

Maten och dricka var gratis

Jan 22, 2019

Allt var till belåtenhet

Jan 19, 2019

On time

Sep 19, 2018

Underbart med en gratis macka och dryck på en så kort resa. Wow!!

Flyg med KLM på Expedia.se

Sök på Expedia och få det bästa utbudet av KLM flyg oavsett resmål. KLM och Expedia samarbetar för att kunna erbjuda dig de bästa priserna med ett generöst utbud av rabatterade flygningar med flexibla avgångs- och ankomsttider. Detta gör din resa med Expedia komfortabel, prisvärd och minnesvärd. Flyg med KLM idag och upplev skillnaden.

KLM är partner till Expedia. Tillsammans arbetar vi för att kunna erbjuda dig allt du behöver för att kunna boka din kommande resa med KLM. Vi erbjuder allt från i förtid planerade resor till sista-minuten avgångar, KLM har ett stort utbud av billiga flyg vilket gör det möjligt att resa ännu billigare. Flyg en behaglig resa med KLM , vi kommer se till att uppfylla alla dina behov samt att vi gör allt för att göra din resa ska bli så bra som möjligt för dig. KLM flyg erbjuder flera utresor för din destination vilket gör din resa mer flexibel, vårt utbud är nu större än någonsin tidigare. När du bokar med Expedia så får du tillgång till alla verktyg online för att du ska kunna planera den bästa resan för just dig. Om du behöver hjälp att boka din resa så är Expedias kundtjänst öppen mellan 8:00-22:00 mån till fre och 09:00-22:00 lör, sön och helgdagar för att hjälpa dig med frågor när du bokar din flygresa med KLM. Expedia och KLM samarbetar för att du ska vara säker på att du får den bästa resan till det bästa priset.